Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros Pudientes Caimanes en Paro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Oña bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo rent richting de bal. Mayo passt de bal met de wreef. Callicó rent richting de bal. Callicó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pino heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Pudientes - Caimanes en Paro 1:0

9e minuut.
Mayo rent richting de bal. Mayo speelt de bal door. Callicó rent richting de bal. Callicó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Pudientes - Caimanes en Paro 2:0

11e minuut.
Oca rent richting de bal. Suárez Gómez is nu in balbezit. Suárez Gómez speelt de bal door. Mayo is nu in balbezit. Mayo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Pudientes - Caimanes en Paro 3:0

14e minuut.
Rivera Pizarro geeft de bal voor. Penella rent richting de bal. Penella geeft een lange en hoge pass. Callicó rent richting de bal. Callicó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Suárez Gómez geeft een lange en hoge pass. Jiménez Marfil rent richting de bal. Jiménez Marfil speelt de bal door. Mayo heeft problemen om de bal te vangen. Mayo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Nieves rent richting de bal. Mayo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieves. Mayo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mayo kan niet meer verder spelen. Martín Domínguez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Pudientes 31%, Caimanes en Paro 69%.
Potros Pudientes - Caimanes en Paro 3:0

48e minuut.
Oña probeert naar een medespeler te passen. Martín Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivera Pizarro. Rivera Pizarro krijgt een gele kaart. Martín Domínguez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Martín Domínguez kan niet meer verder spelen. Azpilikueta komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pipaon trapt de bal weg. Elduayen kopt de bal weg. Callicó rent richting de bal. Azpilikueta is nu in balbezit. Azpilikueta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Collado verovert de bal door een tackle van achteren. Collado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Escoda de bal. Cuxart rent richting de bal. Cuxart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Pudientes - Caimanes en Paro 3:1

75e minuut.
Suárez Gómez rent richting de bal. Nieves onderschept slim de pass. Nieves passt de bal in één keer door. Cuxart is nu in balbezit. Cuxart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Pudientes - Caimanes en Paro 3:2

81e minuut.
Gordaliza met een snelle inworp. Elduayen rent richting de bal. Elduayen passt de bal in één keer door. Pujades is nu in balbezit. Pujades geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bermejo trapt de bal weg. Penella kopt de bal weg. Jiménez Marfil heeft problemen om de bal te vangen. Azpilikueta is nu in balbezit. Azpilikueta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Pudientes - Caimanes en Paro 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Pudientes 55%, Caimanes en Paro 45%.
Potros Pudientes - Caimanes en Paro 4:2