Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ponferradina Cañones Rabiosos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Matxón kopt de bal weg. Camela is nu in balbezit. Camela probeert naar een medespeler te passen. Corominas Telechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Corominas Telechea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sadik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sadik met een sublieme pass. Klungelig pakt Matxón de bal. Yeste Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Corominas Telechea onderschept slim de pass. Corominas Telechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - Cañones Rabiosos 1:0

21e minuut.
Alaña Puerta met een sublieme pass. Yeste Navarro rent richting de bal. Paredes onderschept slim de pass. Corominas Telechea rent richting de bal. Corominas Telechea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Reino geeft een lange en hoge pass. Lobeiras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paredes kopt de bal weg. Corominas Telechea rent richting de bal. Corominas Telechea schiet op doel. Sadik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - Cañones Rabiosos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponferradina 47%, Cañones Rabiosos 53%.
Ponferradina - Cañones Rabiosos 2:0

64e minuut.
Paredes rent richting de bal. Matxón bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña rent richting de bal. Matxón rent richting de bal. Matxón draait met de bal, schiet en ... Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Camela geeft de bal voor. Sese rent richting de bal. Sese probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corominas Telechea de bal. Corominas Telechea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Camela verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña draait met de bal, schiet en ... Pérez Malia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponferradina 55%, Cañones Rabiosos 45%.
Ponferradina - Cañones Rabiosos 2:0