Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verano FT CFSOdena
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Wollny rent richting de bal. Rodríguez Sánchez onderschept slim de pass. Rodríguez Sánchez speelt de bal door. Iraizoz rent richting de bal. Iraizoz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
García Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Estévez passt de bal zonder na te denken. López Ramírez probeert de bal aan de voet te houden. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Palermo probeert naar een medespeler te passen. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martín verovert de bal door een tackle van achteren. López Ramírez onderschept slim de pass. López Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rodríguez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny onderschept slim de pass. Wollny geeft een hoge lob. López Ramírez is nu in balbezit. López Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Torres Rodríguez met een harde bal richting middenveld. Aranburu kopt de bal weg. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - CFSOdena 1:0

20e minuut.
Hombre is nu in balbezit. Hombre met een sublieme pass. Seubert is nu in balbezit. Seubert schiet op doel. Cid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verano FT - CFSOdena 1:1

24e minuut.
Camblor rent richting de bal. Camblor passt de bal zonder na te denken. Seubert is nu in balbezit. Seubert schiet op doel. Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - CFSOdena 1:2

36e minuut.
Klungelig pakt García Estévez de bal. Iraizoz rent richting de bal. Iraizoz met een sublieme pass. Seubert rent richting de bal. Seubert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verano FT 46%, CFSOdena 54%.
Verano FT - CFSOdena 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Albendea de bal. Albendea geeft een lange en hoge pass. Camblor probeert de bal aan de voet te houden. López Ramírez is nu in balbezit. López Ramírez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Camblor is nu in balbezit. Albendea verovert de bal door een tackle van achteren. Albendea probeert naar een medespeler te passen. López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Albendea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nourredine komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bruzón speelt de bal door. López Ramírez kan de bal niet met de borst controleren. López Ramírez passt de bal met de wreef. Arce rent richting de bal. Arce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verano FT - CFSOdena 2:2

66e minuut.
Camblor probeert naar een medespeler te passen. Aurelio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurelio probeert naar een medespeler te passen. Seubert rent richting de bal. Seubert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rodríguez Sánchez geeft de bal voor. Inworp. Wollny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Ramírez rent richting de bal. López Ramírez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Torres Martín is nu in balbezit. López Ramírez rent richting de bal. Torres Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Arce onderschept slim de pass. Arce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - CFSOdena 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verano FT 28%, CFSOdena 72%.
Verano FT - CFSOdena 3:2