Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búhos Gloriosos Burros Repugnantes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Martín Gómez probeert de bal aan de voet te houden. Iturralde is nu in balbezit. Zornoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zornoza krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Aranzubía Aguado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meroño rent richting de bal. Zornoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zornoza krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla probeert naar een medespeler te passen. Quintana Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Nieves haalt uit met een fantastische trap. Cuadrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Gloriosos - Burros Repugnantes 1:0

45e minuut.
Martín Vargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Osa is nu in balbezit. Martín Gómez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de la Osa raakt geblesseerd tijdens het duel. de la Osa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Gloriosos 54%, Burros Repugnantes 46%.
Búhos Gloriosos - Burros Repugnantes 1:0

58e minuut.
Iturralde geeft de bal voor. Pérez Checa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rueda. Rueda krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejuto González onderschept slim de pass. Mejuto González passt de bal met de wreef. Quintana Nieves rent richting de bal. Quintana Nieves schiet op doel. Cuadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Gloriosos - Burros Repugnantes 2:0

86e minuut.
Galera Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Galera Alfaro met een sublieme pass. Iturralde geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez Checa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Checa haalt uit met een fantastische trap. Mesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Gloriosos - Burros Repugnantes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Gloriosos 46%, Burros Repugnantes 54%.
Búhos Gloriosos - Burros Repugnantes 2:1