Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huelva Ciudad Tasal CE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Concejo onderschept slim de pass. Concejo speelt de bal door. Pallás rent richting de bal. Pallás haalt uit met een fantastische trap. Pérez de Zabalza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huelva Ciudad - Tasal CE 0:1

27e minuut.
Concejo speelt de bal door. Klungelig pakt Bueno Avila de bal. Bueno Avila met een sublieme pass. Pallás bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallás haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Concejo met een sublieme pass. Pallás bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallás verovert de bal door een tackle van achteren. Pallás haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Fidalgo is nu in balbezit. Fidalgo passt de bal met de wreef. Basterretxea Bitorica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallás verovert de bal door een tackle van achteren. Pallás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Soldevila de bal. Trashorras probeert naar een medespeler te passen. Bueno Avila is nu in balbezit. Bueno Avila haalt uit met een fantastische trap. Pérez de Zabalza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Trashorras met een sublieme pass. Rubinos met een sublieme pass. Díaz Lorenzo speelt de bal door. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huelva Ciudad - Tasal CE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huelva Ciudad 58%, Tasal CE 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huelva Ciudad - Tasal CE 1:1

57e minuut.
Díaz Lorenzo rent richting de bal. Rubinos verovert de bal door een tackle van achteren. Concejo speelt de bal door. Bueno Avila rent richting de bal. Bueno Avila haalt uit met een fantastische trap. Pérez de Zabalza bokst de bal weg.

81e minuut.
Monteys speelt de bal door. Fidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negredo. Negredo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pallás kopt de bal weg. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hérnandez Santos de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Marfil Roca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huelva Ciudad 46%, Tasal CE 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huelva Ciudad - Tasal CE 1:1