Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caimanes del Dolor Tasal CE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pineda Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Concejo probeert naar een medespeler te passen. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala schiet op doel. Marfil Roca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes del Dolor - Tasal CE 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Soler de bal. Trashorras rent richting de bal. Trashorras passt de bal met de wreef. Pallás is nu in balbezit. Pallás haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Fidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidalgo speelt de bal door. Pallás is nu in balbezit. López Sáiz onderschept slim de pass. López Sáiz passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bueno Avila is nu in balbezit. Rodríguez Ramos geeft de bal voor. Tamudo Montero heeft problemen om de bal te vangen. Irala rent richting de bal. Irala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mojarro heeft problemen om de bal te vangen. Monteys geeft een lange en hoge pass. Bueno Avila probeert naar een medespeler te passen. Pallás rent richting de bal. Pallás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pineda Romero speelt de bal door. Sánchez Carretero is nu in balbezit. Sánchez Carretero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Irala de bal. Irala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes del Dolor 47%, Tasal CE 53%.
Caimanes del Dolor - Tasal CE 1:0

46e minuut.
Bueno Avila passt de bal zonder na te denken. Colinas Ferreras is nu in balbezit. Colinas Ferreras geeft een lange en hoge pass. Pallás rent richting de bal. Pallás draait met de bal, schiet en ... Polo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Cardoso geeft een lange en hoge pass. Trashorras met een sublieme pass. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallás onderschept slim de pass. Pallás draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mojarro is nu in balbezit. Monteys verovert de bal door een tackle van achteren. Monteys geeft een lange en hoge pass. Pallás rent richting de bal. Pallás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Trashorras is nu in balbezit. Trashorras geeft een lange en hoge pass. de Gomar Flor kopt de bal weg. Bueno Avila rent richting de bal. Bueno Avila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
López Sáiz is nu in balbezit. López Sáiz met een sublieme pass. Sánchez Carretero rent richting de bal. Irala is nu in balbezit. Irala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Marfil Roca trapt de bal weg van het doel. Bueno Avila controleert de bal met de borst. López Sáiz speelt de bal door. Fidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidalgo passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rubinos met een sublieme pass. Trashorras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Soler. Trashorras raakt geblesseerd tijdens het duel. Rubinos met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes del Dolor 52%, Tasal CE 48%.
Caimanes del Dolor - Tasal CE 1:0