Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañones Deliciosos Huelva Ciudad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Díaz Lorenzo speelt de bal door. del Olmo rent richting de bal. del Olmo geeft een lange en hoge pass. Carrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Quintana Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejarreta begaat een overtreding. Quintana Nieves raakt geblesseerd tijdens het duel. Quintana Nieves zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is García Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel. Fernández Compan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Quintana Nieves is nu in balbezit. Lejarreta is nu in balbezit. Carrete rent richting de bal. Carrete draait met de bal, schiet en ... Pérez de Zabalza bokst de bal weg. Sánchez Murias kopt de bal weg. Quintana Nieves rent richting de bal. Carrete verovert de bal door een tackle van achteren. Lejarreta rent richting de bal. Lejarreta draait met de bal, schiet en ... Pérez de Zabalza bokst de bal weg.

36e minuut.
Díaz Lorenzo is nu in balbezit. Díaz Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Mairena rent richting de bal. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Llorián rent richting de bal. Quintana Nieves rent richting de bal. Llorián begaat een overtreding. Llorián krijgt een gele kaart. Quintana Nieves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quintana Nieves met een snel genomen vrije trap. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel. Fernández Compan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Díaz Lorenzo passt de bal in één keer door. Daar is Hérnandez Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mairena bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Deliciosos 53%, Huelva Ciudad 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cañones Deliciosos - Huelva Ciudad 0:0

55e minuut.
Lejarreta rent richting de bal. Basterretxea Bitorica rent richting de bal. Lejarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Carrete is nu in balbezit. Carrete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Basterretxea Bitorica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alguacil komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Alguacil met een sublieme pass. Carrete is nu in balbezit. Soldevila rent richting de bal. Carrete onderschept slim de pass. Carrete haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pérez de Zabalza probeert wanhopig de bal te grijpen. Friera heeft problemen om de bal te vangen. Lejarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejarreta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hérnandez Santos met een sublieme pass. García Campesino bereikt de bal nog maar net als eerste. García Campesino geeft een lange en hoge pass. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bea Jauregi passt de bal met de wreef. Díaz Lorenzo is nu in balbezit. del Olmo is nu in balbezit. Díaz Lorenzo onderschept slim de pass. Díaz Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Deliciosos 61%, Huelva Ciudad 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cañones Deliciosos - Huelva Ciudad 0:0