Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragonborns Colibries Eternos
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Langarica speelt de bal door. Giner bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicio onderschept slim de pass. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Langarica probeert naar een medespeler te passen. Sepúlveda rent richting de bal. Macías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macías krijgt een gele kaart. Sepúlveda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iraola Sagama wilt de vrije trap nemen. Doval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elezkano. Elezkano krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Menéndez Candela neemt de hoekschop. Villa Sánchez is nu in balbezit. Villa Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Sota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - Colibries Eternos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonborns 53%, Colibries Eternos 47%.
Dragonborns - Colibries Eternos 1:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Villa Sánchez rent richting de bal. Villa Sánchez passt de bal zonder na te denken. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Moreno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fernández Iglesias geeft de bal voor. Iraola Sagama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salvat rent richting de bal. Hornos is nu in balbezit. Hornos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
García Argüelles geeft een lange en hoge pass. Palicio rent richting de bal. Palicio speelt de bal door. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Menéndez Candela kopt de bal weg. Hornos probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Moreno draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vates de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonborns 45%, Colibries Eternos 55%.
Dragonborns - Colibries Eternos 1:0