Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 9
  • Stadion: Mavi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1231
Mavis FK Cingenespor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik geeft een lange en hoge pass. Altınmeşe rent richting de bal. Altınmeşe haalt uit met een fantastische trap. Doğan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavis FK - Cingenespor 0:1

22e minuut.
Özengin heeft problemen om de bal te vangen. Ulaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşan onderschept slim de pass. Ulaşan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Doğan verovert de bal door een tackle van achteren. Doğan speelt de bal door. Ulaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşan haalt uit met een fantastische trap. Çapanoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Eltek rent richting de bal. Özel verovert de bal door een tackle van achteren. Özel geeft een hoge lob. Kevgir is nu in balbezit. Kevgir geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Özel verovert de bal door een tackle van achteren. Özel met een sublieme pass. Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevgir onderschept slim de pass. Kevgir schiet op doel. Doğan bokst de bal weg.

42e minuut.
Eltek rent richting de bal. Kevgir verovert de bal door een tackle van achteren. Kevgir met een sublieme pass. Altınmeşe is nu in balbezit. Kolaycı speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavis FK - Cingenespor 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gümüşel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kevgir met een sublieme pass. Altınmeşe is nu in balbezit. Altınmeşe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavis FK 43%, Cingenespor 57%.
Mavis FK - Cingenespor 0:2

55e minuut.
İnanç met een sublieme pass. Kevgir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevgir passt de bal in één keer door. Altınmeşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavis FK - Cingenespor 0:3

60e minuut.
Eltek met een snelle inworp. Gümüşel geeft de bal voor. Karslı kopt de bal weg. Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüreklitürk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baykal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baykal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. İnanç kopt de bal weg. Klungelig pakt Altınmeşe de bal. Kevgir rent richting de bal. Kevgir schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Çevik kopt de bal weg. İnanç probeert de bal aan de voet te houden. Çakı is nu in balbezit. Çakı geeft een hoge lob. Özel kopt de bal weg. Doğan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gümüşel speelt de bal door. Özel is nu in balbezit. Ulaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Doğan is nu in balbezit. Doğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavis FK - Cingenespor 1:3

87e minuut.
Özengin heeft problemen om de bal te vangen. Ulaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin is nu in balbezit. Ulaşan onderschept slim de pass. Ulaşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ulaşan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yunal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavis FK 44%, Cingenespor 56%.
Mavis FK - Cingenespor 1:3