Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayan Hogar OT bilgeçspor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Nuroğlu met een sublieme pass. Bingöllüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingöllüoğlu passt de bal in één keer door. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Tüfekçioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Boyacıoğlu geeft een lange en hoge pass. Ataman is nu in balbezit. Ataman probeert naar een medespeler te passen. Sucu rent richting de bal. Sucu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner rent richting de bal. Sayıner passt de bal zonder na te denken. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nuroğlu speelt de bal door. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt verovert de bal door een tackle van achteren. Yunt geeft de bal voor. Sucu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayan Hogar OT - bilgeçspor 1:0

28e minuut.
Varna met de inworp. Tüfekçioğlu probeert de bal met de borst te controleren. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Uzeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duvarcı met de inworp. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Uzeli geeft een lange en hoge pass. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nuroğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Güner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayan Hogar OT 43%, bilgeçspor 57%.
Bayan Hogar OT - bilgeçspor 1:0

52e minuut.
Kurşun probeert naar een medespeler te passen. Sayıner rent richting de bal. Sayıner speelt de bal door. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayan Hogar OT - bilgeçspor 1:1

60e minuut.
Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner passt de bal zonder na te denken. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Sucu rent richting de bal. Sucu draait met de bal, schiet en ... Demirpençe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Uzeli is nu in balbezit. Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman is nu in balbezit. Tüfekçioğlu onderschept slim de pass. Tüfekçioğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayan Hogar OT 52%, bilgeçspor 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayan Hogar OT - bilgeçspor 1:1