Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 9
  • Stadion: Eyüp Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1868
Eyüp Fc takımspor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Usta is nu in balbezit. Şanver rent richting de bal. Günsuyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Günsuyu krijgt een gele kaart. Şanver raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Edirnelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çanakkaleliler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edirnelioğlu. Edirnelioğlu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Edirnelioğlu met een sublieme pass. Koçaner rent richting de bal. Çanakkaleliler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çanakkaleliler krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Şensoy geeft een hoge lob. Diri is nu in balbezit. Edirnelioğlu begaat een overtreding. Edirnelioğlu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Koçaner passt de bal met de wreef. Seyitonbaşı is nu in balbezit. Seyitonbaşı speelt de bal door. Şabanoğlu is nu in balbezit. Şabanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Şanver is nu in balbezit. Şanver speelt de bal door. Daar is Türük, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şabanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şabanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Günsuyu kan de bal niet met de borst controleren. Şanver is nu in balbezit. Şanver speelt de bal door. Şabanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp Fc 47%, takımspor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eyüp Fc - takımspor 0:0

55e minuut.
Günsuyu probeert naar een medespeler te passen. Türkbay is nu in balbezit. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkbay verovert de bal door een tackle van achteren. Türkbay draait met de bal, schiet en ... Kınıklı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Çanakkaleliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkaleliler speelt de bal door. Türkbay is nu in balbezit. Türkbay draait met de bal, schiet en ... Kınıklı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp Fc - takımspor 1:0

66e minuut.
Tırpan rent richting de bal. Şanver bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanver met een sublieme pass. Şabanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Şanver verovert de bal door een tackle van achteren. Şanver speelt de bal door. Türük is nu in balbezit. Şabanoğlu onderschept slim de pass. Şabanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eyüp Fc - takımspor 1:1

84e minuut.
Kamberoğlu rent richting de bal. Kamberoğlu passt de bal zonder na te denken. Günsuyu speelt de bal door. Türkbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkbay haalt uit met een fantastische trap. Kınıklı bokst de bal weg.

88e minuut.
Klungelig pakt Tandır de bal. Çanakkaleliler rent richting de bal. Çanakkaleliler met een sublieme pass. Türkbay is nu in balbezit. Türkbay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp Fc - takımspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp Fc 44%, takımspor 56%.
Eyüp Fc - takımspor 2:1