Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: IAB Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4789
IAB Wrz Tarnów
opnieuw Tactiek c
46% Balbezit 54%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Staszewski rent richting de bal. Nikolaev rent richting de bal. Puchniarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikolaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Overweg komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Batęga de bal onder controle te krijgen. Franksson is nu in balbezit. Batęga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franksson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Franksson kan niet meer verder spelen. Gasparetti komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Abadiotakis speelt de bal door. Gasparetti is nu in balbezit. Gasparetti passt de bal zonder na te denken. Yauri is nu in balbezit. Yauri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas met een sublieme pass. Martinet met een sublieme pass. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski draait met de bal, schiet en ... Le Floch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev schiet op doel. Le Floch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Wrz Tarnów 1:0

25e minuut.
Martinet probeert de bal aan de voet te houden. Gasparetti rent richting de bal. Staszewski begaat een overtreding. Staszewski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Puchniarz speelt de bal door. López geeft een lange en hoge pass. Daar is Sinicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszewski rent richting de bal. Staszewski schiet op doel. Le Floch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
López passt de bal in één keer door. Nikolaev is nu in balbezit. Szarawarski maakt een afschuwelijke overtreding. Szarawarski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Nikolaev geeft de bal voor. Abadiotakis heeft problemen om de bal te vangen. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sinicki de bal onder controle te krijgen. Le Floch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Martinet kopt de bal weg. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinicki. Sinicki krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Szarawarski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinet met een snelle inworp. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gaskó kopt de bal weg. Daar is Overweg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overweg geeft de bal voor. Nikolaev maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Floch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Wrz Tarnów 2:0

45e minuut.
Veeremets komt het veld opgelopen. Szaj komt het veld opgelopen. Kobussen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IAB 35%, Wrz Tarnów 65%.
IAB - Wrz Tarnów 2:0

65e minuut.
Benítez kopt de bal weg. López geeft een hoge lob. Kobussen probeert naar een medespeler te passen. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Overweg speelt de bal door. Szaj probeert naar een medespeler te passen. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev schiet op doel. Le Floch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Kobussen probeert naar een medespeler te passen. Szaj heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Szarawarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Le Floch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Staszewski rent richting de bal. Staszewski draait met de bal, schiet en ... Le Floch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Wrz Tarnów 3:0

87e minuut.
López passt de bal met de wreef. Szaj probeert naar een medespeler te passen. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Le Floch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Wrz Tarnów 4:0

88e minuut.
Puchniarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Avelar de bal. Avelar passt de bal in één keer door. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IAB 32%, Wrz Tarnów 68%.
IAB - Wrz Tarnów 4:0