Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3447
F.C Dusan Milan AC 07
tám3 Tactiek Sárkány
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 46.1
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Lenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenart geeft een hoge lob. Plotár onderschept slim de pass. Magasföldi rent richting de bal. Magasföldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bulat onderschept slim de pass. Bulat geeft een hoge lob. Spânu rent richting de bal. Spânu schiet op doel. Chara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezes geeft de bal voor. Daar is Dézsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spânu onderschept slim de pass. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Rezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezes met een sublieme pass. Spânu met een sublieme pass. Maczó rent richting de bal. Maczó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Watola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rezes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spânu rent richting de bal. Spânu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bruins passt de bal in één keer door. Pecze speelt de bal door. Lenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret rent richting de bal. Perret schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 45%, Milan AC 07 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Dusan - Milan AC 07 0:0

49e minuut.
Rezes speelt de bal door. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu passt de bal zonder na te denken. Stumpf rent richting de bal. Stumpf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenart probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Milan AC 07 0:1

65e minuut.
Perret geeft een hoge lob. Nikkari met een sublieme pass. Ştefănescu kopt de bal weg. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ştefănescu met een sublieme pass. Sebők met een sublieme pass. Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó haalt uit met een fantastische trap. Chara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Dusan - Milan AC 07 1:1

76e minuut.
Meng geeft de bal voor. Perret controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sebők neemt vlug de vrije trap. Spânu rent richting de bal. Spânu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hóman geeft een hoge lob. Maczó rent richting de bal. Haraldseid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haraldseid krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Magasföldi geeft een lange en hoge pass. Sebők is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perret. Perret krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Doeltrap. Chara met een harde bal richting middenveld. Ştefănescu kopt de bal weg. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Sebők is nu in balbezit. Haraldseid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sebők is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Švéda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Watola bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu schiet op doel. Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Watola rent richting de bal. Rezes verovert de bal door een tackle van achteren. Rezes met een sublieme pass. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ştefănescu passt de bal in één keer door. Rezes is nu in balbezit. Rezes probeert naar een medespeler te passen. Spânu rent richting de bal. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 35%, Milan AC 07 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Dusan - Milan AC 07 1:1