Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya Nicaragua
Cinek Tactiek ecuador
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
72 gemiddelde waardering 73.6
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


3e minuut.
Sulayman is nu in balbezit. Sulayman passt de bal in één keer door. Ayerdis probeert de bal aan de voet te houden. Hamid is nu in balbezit. Hamid schiet op doel. Cardenal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Rapp geeft een lange en hoge pass. Abo Treka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Treka speelt de bal door. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Almendra geeft de bal voor. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Na`il maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Nicaragua 0:1

13e minuut.
Kassem is nu in balbezit. Kassem geeft de bal voor. Abo Treka rent richting de bal. Abo Treka geeft de bal voor. Hamid maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Muthanna de bal onder controle te krijgen. Abo Treka rent richting de bal. Abo Treka speelt de bal door. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Cardenal bokst de bal weg.

36e minuut.
Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Abo Treka is nu in balbezit. Barriomartín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barriomartín krijgt een gele kaart. Abo Treka raakt geblesseerd tijdens het duel. Farag zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abd-al-Mu`ti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as-Saʻūdiyya - Nicaragua 1:1

44e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Cardenal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 44%, Nicaragua 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
as-Saʻūdiyya - Nicaragua 1:1

47e minuut.
Talbott rent richting de bal. Talbott geeft een lange en hoge pass. Rapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Sulayman passt de bal zonder na te denken. Nisawi probeert naar een medespeler te passen. Abo Treka rent richting de bal. Abo Treka geeft de bal voor. Hamid maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardenal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Almendra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baquedano rent richting de bal. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel. Na`il probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Figlis onderschept slim de pass. Figlis passt de bal met de wreef. Abo Treka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Treka geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Nicaragua 2:1

62e minuut.
Sulayman is nu in balbezit. Sulayman passt de bal zonder na te denken. Abo Treka is nu in balbezit. Abo Treka geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Nicaragua 3:1

63e minuut.
Kamil komt het veld opgelopen. Cubillo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Hamid. Goede buitenspelval van de verdediging. Figueres komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Muthanna met een sublieme pass. Abo Treka heeft problemen om de bal te vangen. Abo Treka passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Caravaca komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen. Boughamni komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Abo Treka met een sublieme pass. Khayri rent richting de bal. Barriomartín maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Barriomartín moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barriomartín schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ra`d komt het veld opgelopen. Abd-al-Jawwad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 53%, Nicaragua 47%.
as-Saʻūdiyya - Nicaragua 3:1