Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pachnące Skunksy FC Zawodowi Amatorzy
5-2-lewe-2 OFF Tactiek xyz
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
68.3 gemiddelde waardering 58.9
incredible Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


9e minuut.
Bronowicki neemt vlug de vrije trap. Warner kopt de bal weg. Daar is Seńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pachnące Skunksy - FC Zawodowi Amatorzy 1:0

13e minuut.
Toper passt de bal in één keer door. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă met een sublieme pass. Warner is nu in balbezit. Warner haalt uit met een fantastische trap. Gobert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gordon rent richting de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gobert bokst de bal weg.

14e minuut.
Xanlarov heeft problemen om de bal te vangen. Bačanić probeert naar een medespeler te passen. Rubbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbio haalt uit met een fantastische trap. Szmit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pachnące Skunksy - FC Zawodowi Amatorzy 1:1

23e minuut.
Bačanić rent richting de bal. Bačanić probeert naar een medespeler te passen. Sberviglieri met een sublieme pass. Bùi Điệp is nu in balbezit. Bùi Điệp haalt uit met een fantastische trap. Szmit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Grupiński rent richting de bal. Gordon onderschept slim de pass. Xuân Thái tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gordon raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Warner neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dynak kopt de bal weg. Bronowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronowicki probeert naar een medespeler te passen. Bùi Điệp heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Điệp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Seńkowski is nu in balbezit. Toper onderschept slim de pass. Toper passt de bal in één keer door. Warner rent richting de bal. Warner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bačanić met een snelle inworp. Toper met een sublieme pass. Hârleaţă speelt de bal door. Warner rent richting de bal. Warner schiet op doel. Gobert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Uskoković geeft een hoge lob. Gordon kopt de bal weg. Grupiński controleert de bal met de borst. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel. Gobert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pachnące Skunksy 39%, FC Zawodowi Amatorzy 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pachnące Skunksy - FC Zawodowi Amatorzy 1:1

46e minuut.
Zambrotta komt het veld opgelopen. Hughes komt het veld opgelopen. Toregiani komt het veld opgelopen. Fontes komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Toper probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz is nu in balbezit. Xanlarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prokopowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Graňák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Warner kopt de bal weg. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon onderschept slim de pass. Gordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Toregiani is nu in balbezit. Toregiani geeft de bal voor. Uskoković speelt de bal door. Warner rent richting de bal. Warner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz speelt de bal door. Warner rent richting de bal. Warner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pachnące Skunksy - FC Zawodowi Amatorzy 2:1

68e minuut.
Toper passt de bal in één keer door. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Warner rent richting de bal. Warner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pachnące Skunksy - FC Zawodowi Amatorzy 3:1

73e minuut.
Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Warner is nu in balbezit. Warner draait met de bal, schiet en ... Gobert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pachnące Skunksy - FC Zawodowi Amatorzy 4:1

83e minuut.
Hughes geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bùi Điệp stond buitenspel. Graňák neemt vlug de vrije trap. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zambrotta kopt de bal weg. Bùi Điệp rent richting de bal. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrotta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pachnące Skunksy 34%, FC Zawodowi Amatorzy 66%.
Pachnące Skunksy - FC Zawodowi Amatorzy 4:1