Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-20 19:54
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Górnik Brzeszcze Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 351
Górnik Brzeszcze Đạp Cho Phát
433 Tactiek #6789
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Hiên onderschept slim de pass. Hiên geeft de bal voor. Feula is nu in balbezit. Feula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Svéda kopt de bal weg. Feula is nu in balbezit. Baszko is nu in balbezit. Feula is nu in balbezit. Feula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Brzeszcze - Đạp Cho Phát 0:1

16e minuut.
Tascău met een sublieme pass. Baszko rent richting de bal. Baszko speelt de bal door. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barbarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Girolami kopt de bal weg. Daar is Arciszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girolami speelt de bal door. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula schiet op doel. Barbarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tadej rent richting de bal. Svéda verovert de bal door een tackle van achteren. Svéda speelt de bal door. Feula rent richting de bal. Feula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Brzeszcze - Đạp Cho Phát 0:2

33e minuut.
Feula rent richting de bal. Feula haalt uit met een fantastische trap. Wnukowski heeft problemen om de bal te vangen. Feula is nu in balbezit. Feula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hiên onderschept slim de pass. Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda passt de bal met de wreef. Baszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Brzeszcze - Đạp Cho Phát 0:3

37e minuut.
Girolami passt de bal met de wreef. Feula is nu in balbezit. Feula probeert naar een medespeler te passen. Baszko is nu in balbezit. Baszko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Baszko passt de bal zonder na te denken. Svéda geeft de bal voor. Feula probeert de bal aan de voet te houden. Baszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszko schiet op doel. Barbarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Brzeszcze 69%, Đạp Cho Phát 31%.
Górnik Brzeszcze - Đạp Cho Phát 0:3

47e minuut.
Svéda met een sublieme pass. Baszko is nu in balbezit. Wnukowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wnukowski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Feula haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anuszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Czetwertyński speelt de bal door. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pagliaccio is nu in balbezit. Svéda speelt de bal door. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszko schiet op doel. Barbarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Lamka met een sublieme pass. Girolami rent richting de bal. Girolami probeert naar een medespeler te passen. Feula rent richting de bal. Feula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Czetwertyński is nu in balbezit. Svéda verovert de bal door een tackle van achteren. Svéda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baszko de bal. Baszko geeft de bal voor. Barbarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Girolami met een sublieme pass. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula speelt de bal door. Baszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Hiên is nu in balbezit. Hiên met een sublieme pass. Baszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Brzeszcze - Đạp Cho Phát 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Brzeszcze 71%, Đạp Cho Phát 29%.
Górnik Brzeszcze - Đạp Cho Phát 0:4