Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Saurios de Caracas FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 802
Saurios de Caracas FC Bene Natus
42221 Tactiek Off 4123
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
47.8 gemiddelde waardering 31.6
solid Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Codreanu is nu in balbezit. Codreanu passt de bal met de wreef. Bjerregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea schiet op doel. Sołtys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Capita verovert de bal door een tackle van achteren. Alvær bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu geeft een lange en hoge pass. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Nhật Huy rent richting de bal. Nhật Huy geeft de bal voor. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea draait met de bal, schiet en ... Sołtys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 1:0

16e minuut.
Capita onderschept slim de pass. Capita geeft de bal voor. Spiritoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea onderschept slim de pass. Medialdea schiet op doel. Sołtys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ratyński geeft een lange en hoge pass. Verebes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dademasch geeft een lange en hoge pass. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... Sołtys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Dademasch neemt vlug de vrije trap. Medialdea controleert de bal met de borst. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek schiet op doel. Sołtys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Allejo is nu in balbezit. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea geeft de bal voor. Medialdea springt en kopt de bal. Sołtys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Nhật Huy is nu in balbezit. Nhật Huy passt de bal met de wreef. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek schiet op doel. Sołtys probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gheţea rent richting de bal. De bal raakt de paal. Gheţea is nu in balbezit. Paal! Gheţea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 2:0

35e minuut.
Bjerregård is nu in balbezit. Szerfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerregård verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerregård geeft een hoge lob. Medialdea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Szerfen heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu geeft de bal voor. Medialdea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap. Sołtys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Codreanu is nu in balbezit. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Medialdea rent richting de bal. Medialdea draait met de bal, schiet en ... Sołtys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 3:0

44e minuut.
Spiritoso probeert de bal met de borst te controleren. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spiritoso. Spiritoso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 24%, Bene Natus 76%.
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 3:0

46e minuut.
Acasuzo komt het veld opgelopen. Seta komt het veld opgelopen. Caro komt het veld opgelopen. Linoxylakis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Medialdea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bjerregård probeert naar een medespeler te passen. Seta is nu in balbezit. Seta passt de bal in één keer door. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea haalt uit met een fantastische trap. Sołtys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spiritoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiritoso geeft een lange en hoge pass. Asenov rent richting de bal. Asenov geeft een hoge lob. Linoxylakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Spiritoso met de inworp. Seta rent richting de bal. Seta geeft een hoge lob. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Inworp. Herremans komt het veld opgelopen. van der Breggen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta met een sublieme pass. Linoxylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Linoxylakis schiet op doel. Sołtys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 4:0

65e minuut.
Seta geeft een lange en hoge pass. Allejo kopt de bal weg. Herremans probeert de bal aan de voet te houden. Linoxylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Linoxylakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 5:0

66e minuut.
Medialdea rent richting de bal. Medialdea passt de bal met de wreef. Linoxylakis heeft problemen om de bal te vangen. Seta is nu in balbezit. Seta geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 6:0

68e minuut.
Carreirinha is nu in balbezit. Gheţea onderschept slim de pass. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea draait met de bal, schiet en ... Sołtys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 7:0

69e minuut.
Szerfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerregård rent richting de bal. Bjerregård geeft de bal voor. Linoxylakis is nu in balbezit. Linoxylakis schiet op doel. Sołtys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal rolt over de achterlijn. Quiroga komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bjerregård geeft een lange en hoge pass. Linoxylakis rent richting de bal. Linoxylakis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Medialdea de bal onder controle te krijgen. Sołtys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 8:0

77e minuut.
Capita maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Linoxylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Linoxylakis geeft de bal voor. Daar is Bjerregård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjerregård geeft een lange en hoge pass. Sołtys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Seta onderschept slim de pass. Seta speelt de bal door. Daar is Linoxylakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Spiritoso de bal. Linoxylakis is nu in balbezit. Linoxylakis passt de bal zonder na te denken. Medialdea rent richting de bal. Medialdea schiet op doel. Sołtys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quiroga probeert de bal aan de voet te houden. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 9:0

86e minuut.
Capita geeft de bal voor. Medialdea kopt de bal weg. Linoxylakis is nu in balbezit. Linoxylakis haalt uit met een fantastische trap. Sołtys probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Linoxylakis rent richting de bal. Linoxylakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 10:0

88e minuut.
Caro geeft een lange en hoge pass. Linoxylakis kopt de bal weg. Leoncini probeert de bal aan de voet te houden. Medialdea rent richting de bal. Medialdea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 26%, Bene Natus 74%.
Saurios de Caracas FC - Bene Natus 10:0