Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Deus Diabolus
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5506
MKS.Korona.Kielce MKS Ołów Ryn
433 2013 Tactiek VeB
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 32.2
very good Schieten weak
formidable Passen average
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Pirttiaho speelt de bal door. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liszewski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ghesla rent richting de bal. Ghesla passt de bal zonder na te denken. Nowak-Kowalski rent richting de bal. Nowak-Kowalski geeft de bal voor. Pirttiaho krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chester kopt de bal weg. Pirttiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pirttiaho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Porcar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Pontigia neemt vlug de vrije trap. Füst controleert de bal met de borst. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Anuszkiewicz rent richting de bal. Anuszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chester rent richting de bal. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chester onderschept slim de pass. Chester geeft een lange en hoge pass. Pirttiaho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS.Korona.Kielce - MKS Ołów Ryn 1:0

16e minuut.
Porcar passt de bal met de wreef. Chester kan de bal niet met de borst controleren. Chester passt de bal in één keer door. Pirttiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttiaho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chester geeft een hoge lob. Ghesla onderschept slim de pass. Nowak-Kowalski geeft een hoge lob. Daar is Pirttiaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirttiaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS.Korona.Kielce - MKS Ołów Ryn 2:0

33e minuut.
Butrym speelt de bal door. Chester kopt de bal weg. Porcar rent richting de bal. Porcar schiet op doel. Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Przytuła geeft een hoge lob. Pirttiaho is nu in balbezit. Ghesla begaat een overtreding. Ghesla krijgt een gele kaart. Pirttiaho raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopa-Ostrowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Füst passt de bal met de wreef. Nowak-Kowalski is nu in balbezit. Nowak-Kowalski geeft een lange en hoge pass. Pirttiaho krijgt zijn hoofd ertegen. Butrym maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS.Korona.Kielce - MKS Ołów Ryn 3:0

45e minuut.
Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Chester rent richting de bal. Chester speelt de bal door. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS.Korona.Kielce 22%, MKS Ołów Ryn 78%.
MKS.Korona.Kielce - MKS Ołów Ryn 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chester is nu in balbezit. Chester geeft de bal voor. Špeluňka krijgt zijn hoofd ertegen. Butrym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Chester bereikt de bal nog maar net als eerste. Chester geeft de bal voor. Pirttiaho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ghesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Chester rent richting de bal. Chester draait met de bal, schiet en ... Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Pontigia geeft een hoge lob. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre speelt de bal door. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Špeluňka verovert de bal door een tackle van achteren. Špeluňka passt de bal met de wreef. Pirttiaho rent richting de bal. Pirttiaho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS.Korona.Kielce - MKS Ołów Ryn 4:0

74e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz rent richting de bal. Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Chester is nu in balbezit. Chester schiet op doel. Butrym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chester rent richting de bal. Chester geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kuranty met een harde bal richting middenveld. Kopa-Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Pirttiaho kopt de bal weg. Pirttiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttiaho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kopa-Ostrowski met een sublieme pass. Nowak-Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Nowak-Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Špeluňka rent richting de bal. Špeluňka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS.Korona.Kielce 29%, MKS Ołów Ryn 71%.
MKS.Korona.Kielce - MKS Ołów Ryn 4:0