Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gambit Lubelski Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3542
Gambit Lubelski Stalówka
pro2 Tactiek 5 Klepka
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
33 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 40.5
outstanding Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Reemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztaş verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera geeft een hoge lob. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Trybus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft een hoge lob. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 1:0

8e minuut.
Pohanka springt en kopt de bal. Trybus met een sublieme pass. Storøy kopt de bal weg. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Trybus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis heeft problemen om de bal te vangen. Patkauskis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pohanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Trybus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pieres heeft problemen om de bal te vangen. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Trybus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 2:0

13e minuut.
Pohanka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Patkauskis de bal. Patkauskis passt de bal in één keer door. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka schiet op doel. Trybus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

15e minuut.
Lorsen geeft de bal voor. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka passt de bal met de wreef. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel. Paal! Daar is Višinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paluchowski rent richting de bal. Višinka onderschept slim de pass. Višinka draait met de bal, schiet en ... Trybus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patkauskis geeft een lange en hoge pass. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 3:0

17e minuut.
Čivrný met een sublieme pass. Klungelig pakt Öztaş de bal. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 4:0

21e minuut.
Reemann verovert de bal door een tackle van achteren. Reemann geeft een lange en hoge pass. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Trybus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 5:0

25e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal in één keer door. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Trybus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 6:0

38e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft de bal voor. Storøy kopt de bal weg. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 7:0

42e minuut.
Baffa geeft een hoge lob. Patkauskis kopt de bal weg. Klungelig pakt Mas de bal. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Višinka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bollati geeft een hoge lob. Inworp. Aguilera met de inworp. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 43%, Stalówka 57%.
Gambit Lubelski - Stalówka 8:0

49e minuut.
Klungelig pakt Sinclaire de bal. Patkauskis is nu in balbezit. Patkauskis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pohanka de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Öztaş verovert de bal door een tackle van achteren. Öztaş passt de bal met de wreef. Motta geeft een hoge lob. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel. Trybus bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera passt de bal in één keer door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel. Trybus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis passt de bal zonder na te denken. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Trybus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 9:0

64e minuut.
Lorsen geeft de bal voor. Klungelig pakt Patkauskis de bal. Patkauskis speelt de bal door. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 10:0

69e minuut.
Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Storøy met een sublieme pass. Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Storøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollati onderschept slim de pass. Lorsen begaat een overtreding. Lorsen krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is Reemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reemann. Reemann krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trondl trapt de bal weg. Aguilera kopt de bal weg. Klungelig pakt Višinka de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Trybus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Patkauskis speelt de bal door. Storøy probeert naar een medespeler te passen. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 11:0

78e minuut.
Pohanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Storøy rent richting de bal. Storøy passt de bal met de wreef. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ... Trybus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Trybus speelt de bal door. Dachev kopt de bal weg. Storøy probeert naar een medespeler te passen. Patkauskis heeft problemen om de bal te vangen. Patkauskis schiet op doel. Trybus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 12:0

82e minuut.
Lorsen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Patkauskis de bal onder controle te krijgen. Patkauskis speelt de bal door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 13:0

89e minuut.
Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis probeert naar een medespeler te passen. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Trybus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Stalówka 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 37%, Stalówka 63%.
Gambit Lubelski - Stalówka 14:0