Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina Schweiz
S C 52W2 ADA Tactiek HS-vsel
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
79.5 gemiddelde waardering 76.4
incredible Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


6e minuut.
Kuschler rent richting de bal. Kuschler geeft een lange en hoge pass. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky geeft de bal voor. Larrauri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Schweiz 1:0

15e minuut.
Marchetti probeert naar een medespeler te passen. Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark-Meister geeft de bal voor. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... Mayer bokst de bal weg. Larrauri rent richting de bal. Larrauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Schweiz 2:0

32e minuut.
Sauber passt de bal met de wreef. Burkhardt rent richting de bal. Met opzet legt Kinturhmay zijn tegenspeler op de grond. Kinturhmay krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Heimoz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 42%, Schweiz 58%.
Argentina - Schweiz 2:0

51e minuut.
Kinturhmay probeert naar een medespeler te passen. Larrauri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lüscher. Lüscher krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Sauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauber geeft een hoge lob. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Schweiz 2:1

53e minuut.
Bonfils rent richting de bal. Verhüterli rent richting de bal. Bonfils rent richting de bal. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt geeft een hoge lob. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Tedesco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argentina - Schweiz 2:2

57e minuut.
Schild geeft de bal voor. Fuse kopt de bal weg. Vella is nu in balbezit. Vella geeft een hoge lob. Kolonisky krijgt zijn hoofd ertegen. Mayer bokst de bal weg. Larrauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrauri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Larrauri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Schweiz 3:2

62e minuut.
Verhüterli kan de bal niet met de borst controleren. Sauber met een sublieme pass. Heimoz is nu in balbezit. Heimoz geeft de bal voor. Bonfils krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lechner komt het veld opgelopen. Barea komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wark-Meister speelt de bal door. Kinturhmay rent richting de bal. Nussbaum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nussbaum krijgt een gele kaart. Kinturhmay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouchard komt het veld opgelopen. Bouchard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larrauri rent richting de bal. Larrauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Schweiz 4:2

79e minuut.
Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Heimoz kopt de bal weg. Lechner is nu in balbezit. Lechner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella onderschept slim de pass. Vella geeft een lange en hoge pass. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sauber met een sublieme pass. Heimoz heeft problemen om de bal te vangen. Vella begaat een overtreding. Vella krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sauber met een sublieme pass. Heimoz heeft problemen om de bal te vangen. Heimoz geeft de bal voor. Bonfils maakt een snoekduik en kopt de bal. Tedesco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Schweiz 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 48%, Schweiz 52%.
Argentina - Schweiz 4:3