Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:39
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Fc chmurka Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4984
Fc chmurka RUMIA JANOWO
sd Tactiek MOJE
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 30.2
adequate Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Tusk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant passt de bal met de wreef. Rybkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rzeźnik bokst de bal weg. Rybkiewicz is nu in balbezit. Rybkiewicz schiet op doel. Paal! Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkiewicz rent richting de bal. Rybkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Rokosza met een snelle inworp. Paluszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - RUMIA JANOWO 1:0

10e minuut.
Laguna probeert de bal met de borst te controleren. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza speelt de bal door. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tusk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaskółka de bal. Jaskółka geeft een lange en hoge pass. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - RUMIA JANOWO 2:0

19e minuut.
Jaskółka geeft de bal voor. Amstel kopt de bal weg. Tvrdý probeert de bal aan de voet te houden. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Brennan speelt de bal door. Laguna is nu in balbezit. Laguna passt de bal met de wreef. Rybkiewicz rent richting de bal. Rybkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Paluszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Tusk is nu in balbezit. Tusk passt de bal in één keer door. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Grant de bal. Tusk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Onuţ de bal onder controle te krijgen. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă speelt de bal door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Smoluchowski de bal. Smoluchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 37%, RUMIA JANOWO 63%.
Fc chmurka - RUMIA JANOWO 2:0

50e minuut.
Tusk is nu in balbezit. Tusk passt de bal in één keer door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Krok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - RUMIA JANOWO 3:0

65e minuut.
Tvrdý geeft een lange en hoge pass. Amstel geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Oprea met een sublieme pass. Tusk rent richting de bal. Tusk geeft een lange en hoge pass. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - RUMIA JANOWO 4:0

77e minuut.
Tusk rent richting de bal. Tusk geeft een hoge lob. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 40%, RUMIA JANOWO 60%.
Fc chmurka - RUMIA JANOWO 4:0