Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paulista F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1480
Paulista F.C. Guilhonense FC
Tática 5 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 22
outstanding Schieten weak
poor Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Rabelo geeft een lange en hoge pass. Sukal probeert naar een medespeler te passen. Motzo speelt de bal door. Solymosi is nu in balbezit. Solymosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dantas trapt de bal weg van het doel. Rabelo kopt de bal weg. Motzo heeft problemen om de bal te vangen. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 1:0

9e minuut.
Firmino kopt de bal weg. Motzo heeft problemen om de bal te vangen. Motzo met een sublieme pass. Solymosi is nu in balbezit. Solymosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Motzo haalt uit met een fantastische trap. Felix probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rabelo zal de hoekschop nemen. Motzo krijgt zijn hoofd ertegen. Dantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Rabelo speelt de bal door. Klungelig pakt Motzo de bal. Motzo schiet op doel. Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 2:0

15e minuut.
Daar is Lindomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motzo verovert de bal door een tackle van achteren. Szafor verovert de bal door een tackle van achteren. Solymosi verovert de bal door een tackle van achteren. Solymosi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vlaeminck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Cornu met de inworp. Solymosi met een sublieme pass. Motzo rent richting de bal. Motzo haalt uit met een fantastische trap. Dantas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 3:0

27e minuut.
Cornu is nu in balbezit. Cornu speelt de bal door. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap. Dantas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 4:0

31e minuut.
De Vlaeminck speelt de bal door. Felix rent richting de bal. Motzo verovert de bal door een tackle van achteren. Motzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 5:0

42e minuut.
Solymosi passt de bal in één keer door. De Vlaeminck met een sublieme pass. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo draait met de bal, schiet en ... Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Felix is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 6:0

43e minuut.
Lindomar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pepino de bal. Pepino passt de bal in één keer door. Motzo is nu in balbezit. Motzo draait met de bal, schiet en ... Dantas bokst de bal weg. Solymosi rent richting de bal. Solymosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 7:0

45e minuut.
De Vlaeminck geeft de bal voor. Felix probeert de bal aan de voet te houden. Motzo rent richting de bal. Motzo draait met de bal, schiet en ... Dantas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 28%, Guilhonense FC 72%.
Paulista F.C. - Guilhonense FC 8:0

46e minuut.
Lindomar passt de bal in één keer door. Daar is Sotero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap. Felix probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Sukal geeft de bal voor. Cornu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu passt de bal met de wreef. Solymosi rent richting de bal. Solymosi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De Vlaeminck passt de bal zonder na te denken. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo onderschept slim de pass. Motzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 9:0

52e minuut.
Cornu rent richting de bal. Cornu geeft de bal voor. da Guia met een sublieme pass. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pezinho met een sublieme pass. Daar is De Vlaeminck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezinho begaat een overtreding. De Vlaeminck raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kaplár rent richting de bal. Kaplár geeft een hoge lob. Solymosi is nu in balbezit. Solymosi draait met de bal, schiet en ... Dantas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 10:0

60e minuut.
Zanette rent richting de bal. Firmino verovert de bal door een tackle van achteren. Firmino geeft een lange en hoge pass. Solymosi rent richting de bal. Solymosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cornu geeft een lange en hoge pass. Felix rent richting de bal. Motzo onderschept slim de pass. Motzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 11:0

77e minuut.
Cornu passt de bal met de wreef. Sukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Solymosi onderschept slim de pass. Solymosi passt de bal zonder na te denken. Motzo kan de bal niet met de borst controleren. Dantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De Vlaeminck onderschept slim de pass. De Vlaeminck speelt de bal door. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo schiet op doel. Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Guilhonense FC 12:0

81e minuut.
Motzo is nu in balbezit. Solymosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo met een sublieme pass. De Vlaeminck rent richting de bal. De Vlaeminck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 31%, Guilhonense FC 69%.
Paulista F.C. - Guilhonense FC 12:0