Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-21 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ecuador U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9363
Ecuador U21 New Zealand U21
Ecu2021 Wing Tactiek 523
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
48.2 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox geeft een hoge lob. Maloney rent richting de bal. Maloney geeft een hoge lob. Mika maakt een snoekduik en kopt de bal. Benítez bokst de bal weg.

13e minuut.
Bertochi passt de bal in één keer door. Mair speelt de bal door. Maloney geeft een lange en hoge pass. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika haalt uit met een fantastische trap. Benítez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

14e minuut.
Gena geeft een hoge lob. Inworp. Maloney met de inworp. Mair rent richting de bal. Mair geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Quimis geeft de bal voor. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrillo krijgt een gele kaart. Herbert raakt geblesseerd tijdens het duel. Lanev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mika kopt de bal weg. Bracken rent richting de bal. Bracken draait met de bal, schiet en ... Benítez bokst de bal weg.

29e minuut.
Mair met een sublieme pass. Maloney is nu in balbezit. Maloney geeft de bal voor. Bracken maakt een snoekduik en kopt de bal. Benítez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 50%, New Zealand U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecuador U21 - New Zealand U21 0:0

50e minuut.
Fox passt de bal met de wreef. Daar is Shipley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Lanev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - New Zealand U21 1:0

53e minuut.
Gena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maloney met een snelle inworp. Mair geeft een hoge lob. Mika krijgt zijn hoofd ertegen. Benítez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecuador U21 - New Zealand U21 1:1

55e minuut.
Maloney is nu in balbezit. Maloney passt de bal in één keer door. Bracken is nu in balbezit. Bracken haalt uit met een fantastische trap. Benítez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - New Zealand U21 1:2

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bracken stond buitenspel. Woodhams komt het veld opgelopen. Mitchell komt het veld opgelopen. Eaton komt het veld opgelopen. Watts komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams geeft een lange en hoge pass. Deyna met een sublieme pass. Bracken kan de bal niet met de borst controleren. Bracken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Quimis rent richting de bal. Quimis geeft een hoge lob. Mulligan heeft problemen om de bal te vangen. Labarreda rent richting de bal. Labarreda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Shipley maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nicholas kopt de bal weg. Eaton is nu in balbezit. Eaton haalt uit met een fantastische trap. Benítez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - New Zealand U21 1:3

75e minuut.
Wellington komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Orta rent richting de bal. Orta passt de bal in één keer door. Quimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimis geeft een lange en hoge pass. Labarreda maakt een snoekduik en kopt de bal. Watts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Deyna geeft een lange en hoge pass. Fox geeft de bal voor. Mitchell kopt de bal weg. Eaton is nu in balbezit. Eaton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Orta speelt de bal door. Quimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimis probeert naar een medespeler te passen. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Watts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo schiet op doel. Watts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - New Zealand U21 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 48%, New Zealand U21 52%.
Ecuador U21 - New Zealand U21 2:3