Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bidy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6285
Atletico Bideiro EUR 1971
JB2026_1 Tactiek 352bis
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 34.9
solid Schieten adequate
adequate Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Oberegger speelt de bal door. Khánh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Toàn speelt de bal door. Świstek rent richting de bal. Świstek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Thanh Tú is nu in balbezit. Thanh Tú geeft een lange en hoge pass. Frasquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki onderschept slim de pass. Socki draait met de bal, schiet en ... Camarasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Socki rent richting de bal. Socki geeft een lange en hoge pass. Camarasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khánh Toàn is nu in balbezit. Khánh Toàn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Siebold met een snelle inworp. Socki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Świstek rent richting de bal. Świstek passt de bal in één keer door. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Villamizar rent richting de bal. Villamizar passt de bal zonder na te denken. Świstek is nu in balbezit. Świstek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - EUR 1971 1:0

22e minuut.
Oberegger met een snelle inworp. Villamizar rent richting de bal. Villamizar geeft een hoge lob. Świstek is nu in balbezit. Świstek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Kányádi de bal. Magdoń rent richting de bal. Peranchiguay onderschept slim de pass. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - EUR 1971 2:0

32e minuut.
Iyodo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llanes onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iyodo met de inworp. Fidelus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Horváth rent richting de bal. Horváth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Socki met een snelle inworp. Siebold geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes passt de bal met de wreef. Hernán Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Tú schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Bideiro 47%, EUR 1971 53%.
Atletico Bideiro - EUR 1971 2:0

56e minuut.
Frasquier passt de bal zonder na te denken. Socki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thanh Tú de bal. Thanh Tú haalt uit met een fantastische trap. Camarasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - EUR 1971 2:1

57e minuut.
Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thanh Tú krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kányádi geeft een lange en hoge pass. Oberegger geeft de bal voor. Kányádi heeft problemen om de bal te vangen. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Khánh Toàn rent richting de bal. Siebold onderschept slim de pass. Siebold passt de bal zonder na te denken. Socki geeft een hoge lob. Iyodo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes passt de bal met de wreef. Thanh Tú is nu in balbezit. Thanh Tú draait met de bal, schiet en ... Camarasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Bideiro - EUR 1971 2:2

79e minuut.
Frasquier kopt de bal weg. Fidelus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villamizar. Villamizar krijgt een gele kaart. Fidelus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hilfiker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Socki bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camarasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Hernán Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo geeft een lange en hoge pass. Peranchiguay is nu in balbezit. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - EUR 1971 3:2

83e minuut.
Peranchiguay geeft de bal voor. Siebold onderschept slim de pass. Villamizar rent richting de bal. Villamizar geeft de bal voor. Craig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salvestrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Bideiro 38%, EUR 1971 62%.
Atletico Bideiro - EUR 1971 3:2