Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: świrusy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4371
świrusy Tickle Tackle
2sx Tactiek def
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
23.5 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Scanlon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feichtinger speelt de bal door. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout schiet op doel. Pasieka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:1

5e minuut.
Feichtinger speelt de bal door. Jacomelli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Popržanović de bal onder controle te krijgen. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vanthornhout rent richting de bal. Feichtinger geeft een lange en hoge pass. Cavezzini onderschept slim de pass. Monteiro geeft de bal voor. Vanthornhout springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Monteiro rent richting de bal. Monteiro speelt de bal door. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:2

13e minuut.
Vanthornhout is nu in balbezit. Poshev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanthornhout raakt geblesseerd tijdens het duel. Jacomelli neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:3

17e minuut.
Cavezzini passt de bal met de wreef. Daar is Gobbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gobbi geeft een hoge lob. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout haalt uit met een fantastische trap. Pasieka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Frączczak passt de bal met de wreef. Feichtinger is nu in balbezit. Feichtinger passt de bal in één keer door. Vanthornhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanthornhout haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Cavezzini geeft de bal voor. Inworp. Monteiro met de inworp. Frączczak heeft problemen om de bal te vangen. Frączczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Frączczak kopt de bal weg. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro passt de bal in één keer door. Jacomelli met een sublieme pass. Vanthornhout rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Frączczak speelt de bal door. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli speelt de bal door. Vanthornhout heeft problemen om de bal te vangen. Vanthornhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:4

28e minuut.
Jacomelli met een sublieme pass. Vanthornhout rent richting de bal. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove schiet op doel. Pasieka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Feichtinger rent richting de bal. Feichtinger passt de bal in één keer door. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pasieka trapt de bal weg van het doel. Feichtinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Vanthornhout de bal. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ... Pasieka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:5

45e minuut.
Frączczak kopt de bal weg. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove geeft de bal voor. Feichtinger rent richting de bal. Feichtinger schiet op doel. Pasieka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vanthornhout geeft de bal voor. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 80%, Tickle Tackle 20%.
świrusy - Tickle Tackle 0:5

54e minuut.
Jacomelli controleert de bal met de borst. Jacomelli probeert naar een medespeler te passen. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:6

57e minuut.
Frączczak passt de bal in één keer door. Jacomelli probeert naar een medespeler te passen. Van Langenhove heeft problemen om de bal te vangen. Van Langenhove schiet op doel. Pasieka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro met een sublieme pass. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove draait met de bal, schiet en ... Pasieka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Brzozewski kopt de bal weg. Nemanjić rent richting de bal. Nemanjić geeft de bal voor. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout schiet op doel. Pasieka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:7

64e minuut.
Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli probeert naar een medespeler te passen. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout haalt uit met een fantastische trap. Pasieka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:8

67e minuut.
Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Feichtinger is nu in balbezit. Feichtinger passt de bal in één keer door. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:9

81e minuut.
Frączczak is nu in balbezit. Frączczak passt de bal zonder na te denken. Jacomelli met een sublieme pass. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout passt de bal zonder na te denken. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Izimčák komt het veld opgelopen. Damanakis komt het veld opgelopen. Dobalyan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Cavezzini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frączczak de bal. Frączczak geeft de bal voor. Vanthornhout maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Frączczak kopt de bal weg. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro passt de bal in één keer door. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Tickle Tackle 0:10

87e minuut.
Dascălu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 78%, Tickle Tackle 22%.
świrusy - Tickle Tackle 0:10