Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Santa Sasha Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1927
Santa Sasha Albo&Negro F.C
Barsa Prime Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 50
average Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Vallejos rent richting de bal. Vallejos passt de bal zonder na te denken. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Albo&Negro F.C 0:1

7e minuut.
Klauss speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Candia maakt een afschuwelijke overtreding. Candia krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altazar met de inworp. Repiso is nu in balbezit. Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejos geeft de bal voor. Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Altazar met een sublieme pass. Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Altazar is nu in balbezit. Altazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Albo&Negro F.C 0:2

26e minuut.
Müller geeft de bal voor. Rentería speelt de bal door. Klauss kopt de bal weg. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Albo&Negro F.C 0:3

31e minuut.
Repiso geeft een lange en hoge pass. Klauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Klauss geeft een hoge lob. Hermosilla springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejos met een sublieme pass. Klauss heeft problemen om de bal te vangen. Klauss haalt uit met een fantastische trap. Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klauss probeert de bal met de borst te controleren. Inostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Klauss onderschept slim de pass. Klauss geeft een lange en hoge pass. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Sasha 68%, Albo&Negro F.C 32%.
Santa Sasha - Albo&Negro F.C 0:3

49e minuut.
Zenteno passt de bal in één keer door. Klauss speelt de bal door. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Albo&Negro F.C 0:4

66e minuut.
Vallejos speelt de bal door. Klauss is nu in balbezit. Klauss geeft een hoge lob. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... Rentería verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Inostroza de bal. Müller rent richting de bal. Müller haalt uit met een fantastische trap. Rentería bokst de bal weg.

68e minuut.
Klauss maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Albertsson de bal. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Albo&Negro F.C 0:5

70e minuut.
Inworp. Camiroaga komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Brandino geeft een hoge lob. Klauss geeft een hoge lob. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Albo&Negro F.C 0:6

78e minuut.
Klauss rent richting de bal. Klauss geeft een lange en hoge pass. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Camiroaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klauss geeft de bal voor. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klauss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klauss met een sublieme pass. Müller rent richting de bal. Müller geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Sasha 63%, Albo&Negro F.C 37%.
Santa Sasha - Albo&Negro F.C 0:6