Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina U21 Colombia U21
4222 mundial Tactiek T4132
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Yeffal passt de bal zonder na te denken. Riglos controleert de bal met de borst. Riglos speelt de bal door. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Colombia U21 1:0

16e minuut.
Elchechoury probeert naar een medespeler te passen. Cordoba rent richting de bal. Cordoba speelt de bal door. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo schiet op doel. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luna speelt de bal door. Daar is Riglos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riglos geeft een hoge lob. Palermo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Liévano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahaudy speelt de bal door. Cordoba is nu in balbezit. Cordoba geeft een lange en hoge pass. Yeffal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Colombia U21 2:0

25e minuut.
Ranzini neemt vlug de vrije trap. Riglos is nu in balbezit. Riglos geeft een hoge lob. Palermo is nu in balbezit. Palermo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mahaudy met een sublieme pass. Cordoba heeft problemen om de bal te vangen. Lancheros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lancheros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 44%, Colombia U21 56%.
Argentina U21 - Colombia U21 2:0

46e minuut.
Bocanegra komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo rent richting de bal. Yeffal rent richting de bal. Palermo is nu in balbezit. Palermo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cordoba is nu in balbezit. Cordoba geeft een lange en hoge pass. Yeffal heeft problemen om de bal te vangen. Palermo is nu in balbezit. Palermo draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Yeffal controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Saeigh komt het veld opgelopen. Milstein komt het veld opgelopen. Kantor komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mahaudy kopt de bal weg. Klungelig pakt Luna de bal. Palermo rent richting de bal. Palermo draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Colombia U21 3:0

67e minuut.
Sanmiguel passt de bal zonder na te denken. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo onderschept slim de pass. Palermo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delamonte komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pabón onderschept slim de pass. Pabón geeft een hoge lob. Mahaudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahaudy geeft een lange en hoge pass. Delamonte springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Colombia U21 4:0

82e minuut.
Cagna kopt de bal weg. Cordoba heeft problemen om de bal te vangen. Cordoba geeft een hoge lob. Delamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamonte schiet op doel. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pabón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liévano is nu in balbezit. Saeigh onderschept slim de pass. Saeigh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klungelig pakt Milstein de bal. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano passt de bal in één keer door. Delamonte rent richting de bal. Delamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 39%, Colombia U21 61%.
Argentina U21 - Colombia U21 4:0