Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Gugmens Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5805
F.C. Gugmens KS Mrozy
reset Tactiek 442
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 34.6
excellent Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Zelkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś is nu in balbezit. Karaś passt de bal met de wreef. Mascate rent richting de bal. Mascate haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraga verovert de bal door een tackle van achteren. Fraga geeft een hoge lob. Mascate rent richting de bal. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Chętny met de inworp. Doré is nu in balbezit. Chętny rent richting de bal. Chętny geeft een lange en hoge pass. Mascate springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Przybyło met een sublieme pass. Ficek met een sublieme pass. Chałas probeert naar een medespeler te passen. Mascate rent richting de bal. Mascate haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Chętny is nu in balbezit. Robakiewicz rent richting de bal. Mascate onderschept slim de pass. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marek de bal onder controle te krijgen. Damnik bokst de bal weg.

19e minuut.
Stafik passt de bal zonder na te denken. Karaś met een sublieme pass. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - KS Mrozy 1:0

20e minuut.
Tylak probeert naar een medespeler te passen. Chmielniak heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Mascate rent richting de bal. Mascate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - KS Mrozy 2:0

27e minuut.
Doré verovert de bal door een tackle van achteren. Doré geeft een lange en hoge pass. Marek kan de bal niet met de borst controleren. Mascate is nu in balbezit. Mascate draait met de bal, schiet en ... Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Przybyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyło geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Karaś passt de bal in één keer door. Chętny is nu in balbezit. Chętny probeert naar een medespeler te passen. Mascate is nu in balbezit. Mascate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Karaś kopt de bal weg. Mascate is nu in balbezit. Mascate speelt de bal door. Przybyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stafik rent richting de bal. Przybyło onderschept slim de pass. Przybyło speelt de bal door. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Damnik speelt de bal door. Karaś kopt de bal weg. Mascate probeert de bal met de borst te controleren. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Damnik bokst de bal weg.

44e minuut.
Zelkowski kopt de bal weg. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas passt de bal met de wreef. Przybyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyło draait met de bal, schiet en ... Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 25%, KS Mrozy 75%.
F.C. Gugmens - KS Mrozy 2:0

47e minuut.
Doré passt de bal in één keer door. Chętny is nu in balbezit. Chętny passt de bal met de wreef. Przybyło rent richting de bal. Przybyło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Przybyło rent richting de bal. Przybyło probeert naar een medespeler te passen. Marek is nu in balbezit. Mascate onderschept slim de pass. Mascate haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mascate is nu in balbezit. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - KS Mrozy 3:0

54e minuut.
Daar is Chałas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałas speelt de bal door. Grędkiewicz is nu in balbezit. Mascate onderschept slim de pass. Mascate schiet op doel. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mascate rent richting de bal. Mascate schiet op doel. Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - KS Mrozy 4:0

60e minuut.
Doré met een sublieme pass. Chętny probeert naar een medespeler te passen. Karaś probeert naar een medespeler te passen. Mascate heeft problemen om de bal te vangen. Mascate draait met de bal, schiet en ... Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daar is Jańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny passt de bal in één keer door. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Jańczyk rent richting de bal. Fraga verovert de bal door een tackle van achteren. Fraga geeft de bal voor. Mascate probeert de bal met de borst te controleren. Mascate draait met de bal, schiet en ... Damnik bokst de bal weg. Ficek heeft problemen om de bal te vangen. Przybyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyło schiet op doel. Marek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chałas zal de hoekschop nemen. Mascate springt en kopt de bal. Damnik bokst de bal weg. Ficek rent richting de bal. Ficek geeft een hoge lob. Inworp. Chętny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaś met een sublieme pass. Paal!

69e minuut.
Klungelig pakt Tylak de bal. Chętny onderschept slim de pass. Chętny met een sublieme pass. Mascate rent richting de bal. Mascate schiet op doel. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Chętny passt de bal met de wreef. Karaś speelt de bal door. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate schiet op doel. Damnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - KS Mrozy 5:0

73e minuut.
Daar is Mascate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascate passt de bal met de wreef. Karaś speelt de bal door. Daar is Przybyło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyło draait met de bal, schiet en ... Damnik bokst de bal weg.

77e minuut.
Przybyło verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyło probeert naar een medespeler te passen. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate draait met de bal, schiet en ... Marek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Chętny speelt de bal door. Robakiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate schiet op doel. Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chętny met de inworp. Mascate geeft een hoge lob. Przybyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyło schiet op doel. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marek heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fraga verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chętny. Chętny krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Telichowski met een sublieme pass. Przybyło is nu in balbezit. Chałas probeert naar een medespeler te passen. Mascate is nu in balbezit. Mascate schiet op doel. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Przybyło is nu in balbezit. Przybyło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - KS Mrozy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 17%, KS Mrozy 83%.
F.C. Gugmens - KS Mrozy 6:0