Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tito football club Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 66
Tito football club AFUFU.VB
433m Tactiek new
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.1 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Incardona rent richting de bal. Wołejszo rent richting de bal. Dong maakt een afschuwelijke overtreding. Dong krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Miracolo geeft een lange en hoge pass. Reynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynek geeft de bal voor. Tripić is nu in balbezit. Tripić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Divljak met een sublieme pass. Massarenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Massarenti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tripić de bal. Tripić haalt uit met een fantastische trap. Franceschino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mijanović geeft de bal voor. D`Angelis met een sublieme pass. Daar is Incardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Giaimi geeft een hoge lob. Massarenti probeert de bal aan de voet te houden. Tripić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripić draait met de bal, schiet en ... Franceschino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - AFUFU.VB 1:0

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Divljak neemt de hoekschop. Berberović is nu in balbezit. Berberović haalt uit met een fantastische trap. Gaiardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franceschino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - AFUFU.VB 2:0

40e minuut.
Reynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović is nu in balbezit. Berberović geeft een lange en hoge pass. Tripić rent richting de bal. Tripić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Divljak kopt de bal weg. Klungelig pakt Massarenti de bal. Tripić rent richting de bal. Tripić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - AFUFU.VB 3:0

44e minuut.
Savia onderschept slim de pass. Berberović onderschept slim de pass. Berberović probeert naar een medespeler te passen. Divljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Divljak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tito football club 36%, AFUFU.VB 64%.
Tito football club - AFUFU.VB 3:0

52e minuut.
Picariello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Divljak met een snelle inworp. Mijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijanović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
van Stee is nu in balbezit. van Stee geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Angelis de bal. Tripić rent richting de bal. Tripić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Fukuoka rent richting de bal. Fukuoka geeft de bal voor. Daar is Picariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijanović is nu in balbezit. Divljak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tripić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - AFUFU.VB 4:0

78e minuut.
Wołejszo speelt de bal door. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona passt de bal met de wreef. Pallotta is nu in balbezit. Pallotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - AFUFU.VB 4:1

80e minuut.
Reynek passt de bal in één keer door. Mijanović is nu in balbezit. Picariello verovert de bal door een tackle van achteren. Divljak verovert de bal door een tackle van achteren. Divljak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Krynicki met een harde bal richting middenveld. Mijanović is nu in balbezit. Divljak is nu in balbezit. Divljak geeft de bal voor. Tripić krijgt zijn hoofd ertegen. Franceschino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Divljak is nu in balbezit. Divljak geeft een hoge lob. Tripić is nu in balbezit. Tripić draait met de bal, schiet en ... Franceschino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tito football club 47%, AFUFU.VB 53%.
Tito football club - AFUFU.VB 4:1