Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mandaguari FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8743
Mandaguari FC FAKTO
SEVERINO_LAT Tactiek pievos
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.8 gemiddelde waardering 62
good Schieten incredible
average Passen excellent
good Verdedigen very good


3e minuut.
Ivănescu speelt de bal door. Quentin speelt de bal door. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols haalt uit met een fantastische trap. Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:1

4e minuut.
Quentin rent richting de bal. Pernambuco rent richting de bal. Quentin onderschept slim de pass. Quentin geeft een hoge lob. Plaza springt en kopt de bal. Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veidols is nu in balbezit. Veidols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:2

6e minuut.
Campbell probeert de bal aan de voet te houden. Plaza probeert naar een medespeler te passen. Veidols is nu in balbezit. Veidols haalt uit met een fantastische trap. Lima probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plaza kan de bal niet met de borst controleren. Plaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:3

7e minuut.
Vaitonis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo geeft de bal voor. Veidols springt en kopt de bal. Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:4

9e minuut.
Quentin is nu in balbezit. Quentin passt de bal in één keer door. Plaza rent richting de bal. Plaza draait met de bal, schiet en ... Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:5

10e minuut.
Imperador heeft problemen om de bal te vangen. Veidols verovert de bal door een tackle van achteren. Pernambuco begaat een overtreding. Veidols is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivănescu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veidols springt en kopt de bal. Paal!

19e minuut.
Brezovac verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovac geeft een hoge lob. Plaza kopt de bal weg. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Lemmo kopt de bal weg. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:6

24e minuut.
Quentin met een sublieme pass. Veidols is nu in balbezit. Veidols speelt de bal door. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veidols is nu in balbezit. Veidols passt de bal met de wreef. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ... Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:7

25e minuut.
Daar is Lemmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemmo geeft een hoge lob. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols verovert de bal door een tackle van achteren. Veidols draait met de bal, schiet en ... Lima bokst de bal weg.

26e minuut.
Peña speelt de bal door. Lemmo rent richting de bal. Lemmo geeft een hoge lob. Veidols krijgt zijn hoofd ertegen. Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Veidols kopt de bal weg. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:8

30e minuut.
Lemmo passt de bal met de wreef. Plaza heeft problemen om de bal te vangen. Campos rent richting de bal. Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. Plaza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaza geeft een lange en hoge pass. Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veidols rent richting de bal. Veidols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:9

31e minuut.
Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos begaat een overtreding. Veidols is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaitonis met een snel genomen vrije trap. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal. Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Campos neemt vlug de vrije trap. Ximenes probeert de bal met de borst te controleren. Perez rent richting de bal. Imperador bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperador draait met de bal, schiet en ... Rolón bokst de bal weg. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Bläsing geeft de bal voor. Klungelig pakt Precel de bal. Veidols rent richting de bal. Veidols draait met de bal, schiet en ... Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Peña geeft de bal voor. Veidols kopt de bal weg. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza schiet op doel. Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 78%, FAKTO 22%.
Mandaguari FC - FAKTO 0:10

48e minuut.
Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza probeert naar een medespeler te passen. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols haalt uit met een fantastische trap. Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:11

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quentin met een snelle inworp. Ivănescu geeft de bal voor. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:12

52e minuut.
Peña passt de bal zonder na te denken. Lemmo rent richting de bal. Lemmo probeert naar een medespeler te passen. Plaza rent richting de bal. Plaza draait met de bal, schiet en ... Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lemmo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vaitonis speelt de bal door. Lemmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo passt de bal zonder na te denken. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Plaza onderschept slim de pass. Lemmo is nu in balbezit. Plaza rent richting de bal. Plaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:13

58e minuut.
Lemmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo met een sublieme pass. Plaza rent richting de bal. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:14

59e minuut.
Lemmo is nu in balbezit. Lemmo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Plaza de bal. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:15

63e minuut.
Vaitonis met een sublieme pass. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo speelt de bal door. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:16

66e minuut.
Ernastas onderschept slim de pass. Ernastas geeft een hoge lob. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:17

68e minuut.
Bläsing probeert naar een medespeler te passen. Lemmo rent richting de bal. Lemmo geeft de bal voor. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal. Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:18

70e minuut.
Klungelig pakt Lemmo de bal. Lemmo passt de bal zonder na te denken. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ... Lima probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pernambuco kopt de bal weg. Precel heeft problemen om de bal te vangen. Veidols is nu in balbezit. Veidols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:19

72e minuut.
Daar is Imperador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veidols onderschept slim de pass. Quentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Quentin geeft de bal voor. Plaza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Piava is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Lemmo rent richting de bal. Lemmo geeft de bal voor. Veidols springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:20

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Perez de bal onder controle te krijgen. Lemmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo passt de bal zonder na te denken. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lemmo geeft een hoge lob. Veidols krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:21

83e minuut.
Quentin rent richting de bal. Quentin passt de bal met de wreef. Daar is Veidols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veidols schiet op doel. Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:22

86e minuut.
Veidols rent richting de bal. Veidols passt de bal in één keer door. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:23

89e minuut.
Brezovac probeert naar een medespeler te passen. Bläsing met een sublieme pass. Lemmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo geeft een hoge lob. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lima met een harde bal richting middenveld. Lemmo controleert de bal met de borst. Lemmo geeft de bal voor. Lima bokst de bal weg. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - FAKTO 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 82%, FAKTO 18%.
Mandaguari FC - FAKTO 0:24