Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1675
Japanese Futbol OKS Zatorze Olsztyn
bezpieka Tactiek Atak!
47% Balbezit 53%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 79
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 55.9
average Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Valdéz kopt de bal weg. Vázquez Rueda rent richting de bal. Goga verovert de bal door een tackle van achteren. Goga draait met de bal, schiet en ... Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schwarzer probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valdéz rent richting de bal. Valdéz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Techera met de inworp. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

6e minuut.
Mladenov kopt de bal weg. Magureguy met een sublieme pass. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:3

6e minuut.
Daar is Magureguy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magureguy met een sublieme pass. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap. Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:4

7e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Valdéz rent richting de bal. Valdéz probeert naar een medespeler te passen. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap. Soto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goga springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Goga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:5

9e minuut.
Magureguy speelt de bal door. Pastoriza heeft problemen om de bal te vangen. Pastoriza met een sublieme pass. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:6

11e minuut.
Mladenov is nu in balbezit. Magureguy rent richting de bal. Magureguy met een sublieme pass. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schwarzer rent richting de bal. Schwarzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:7

12e minuut.
Schwarzer verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzer met een sublieme pass. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:8

13e minuut.
Inworp. Schwarzer met de inworp. Garcés met een sublieme pass. Valdéz rent richting de bal. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schwarzer zal de hoekschop nemen. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:9

15e minuut.
Garcés kopt de bal weg. Mladenov speelt de bal door. Pastoriza speelt de bal door. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mladenov kopt de bal weg. Magureguy speelt de bal door. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valdéz de bal. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:10

18e minuut.
Schwarzer onderschept slim de pass. Schwarzer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valdéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:11

19e minuut.
Garcés probeert naar een medespeler te passen. Valdéz heeft problemen om de bal te vangen. Valdéz probeert naar een medespeler te passen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:12

21e minuut.
Soto trapt de bal weg van het doel. Mladenov heeft problemen om de bal te vangen. Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Goga rent richting de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:13

23e minuut.
Mladenov is nu in balbezit. Mladenov speelt de bal door. Daar is Goga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goga draait met de bal, schiet en ... Soto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Magureguy rent richting de bal. Magureguy speelt de bal door. Goga probeert naar een medespeler te passen. Valdéz heeft problemen om de bal te vangen. Valdéz draait met de bal, schiet en ... Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pastoriza heeft problemen om de bal te vangen. Pastoriza speelt de bal door. Valdéz rent richting de bal. Valdéz draait met de bal, schiet en ... Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:14

29e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Mladenov speelt de bal door. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza draait met de bal, schiet en ... Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:15

31e minuut.
Soto met een sublieme pass. Mladenov kopt de bal weg. Magureguy met een sublieme pass. Valdéz heeft problemen om de bal te vangen. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:16

32e minuut.
Pastoriza probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Techera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magureguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Magureguy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:17

34e minuut.
Vázquez Rueda rent richting de bal. Magureguy onderschept slim de pass. Magureguy speelt de bal door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:18

37e minuut.
Soto trapt de bal weg van het doel. Mladenov met een sublieme pass. Pastoriza met een sublieme pass. Daar is Goga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magureguy met een sublieme pass. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:19

38e minuut.
Techera met een sublieme pass. Vázquez Rueda rent richting de bal. Valdéz verovert de bal door een tackle van achteren. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garcés zal de hoekschop nemen. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:20

40e minuut.
Schwarzer verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzer speelt de bal door. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Techera de bal. Mladenov met een sublieme pass. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Valdéz rent richting de bal. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:21

43e minuut.
Pastoriza heeft problemen om de bal te vangen. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Magureguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Magureguy haalt uit met een fantastische trap. Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latuperisa komt het veld opgelopen. Wetzel komt het veld opgelopen. Nalot komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Cacciavillani is nu in balbezit. Garcés rent richting de bal. Garcés geeft een lange en hoge pass. Goga rent richting de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 97%, OKS Zatorze Olsztyn 3%.
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:22

46e minuut.
Garcés speelt de bal door. Daar is Schwarzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarzer speelt de bal door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ... Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magureguy speelt de bal door. Wetzel rent richting de bal. Wetzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:23

48e minuut.
Hilă is nu in balbezit. Schwarzer verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzer geeft een lange en hoge pass. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:24

49e minuut.
Vázquez Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel onderschept slim de pass. Goga is nu in balbezit. Goga schiet op doel. Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:25

50e minuut.
Magureguy passt de bal zonder na te denken. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga met een sublieme pass. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:26

53e minuut.
Mladenov kan de bal niet met de borst controleren. Mladenov passt de bal met de wreef. Wetzel is nu in balbezit. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:27

54e minuut.
Hilă heeft problemen om de bal te vangen. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Vázquez Rueda probeert de bal aan de voet te houden. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. Soto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wetzel heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magureguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Magureguy met een sublieme pass. Klungelig pakt Goga de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:28

58e minuut.
Techera kopt de bal weg. Klungelig pakt Goga de bal. Soto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goga raakt geblesseerd tijdens het duel. Magureguy wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:29

59e minuut.
Schwarzer speelt de bal door. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza passt de bal zonder na te denken. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soto probeert naar een medespeler te passen. Mladenov kopt de bal weg. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ... Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:30

61e minuut.
Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto probeert naar een medespeler te passen. Galanomatis probeert naar een medespeler te passen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza met een sublieme pass. Wetzel heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel schiet op doel. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:31

64e minuut.
Schwarzer onderschept slim de pass. Schwarzer speelt de bal door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ... Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:32

66e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Inworp. Garcés met een snelle inworp. Schwarzer geeft een lange en hoge pass. Goga krijgt zijn hoofd ertegen. Soto bokst de bal weg. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Magureguy rent richting de bal. Magureguy probeert naar een medespeler te passen. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Goga draait met de bal, schiet en ... Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wetzel heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel passt de bal zonder na te denken. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mladenov kopt de bal weg. Magureguy probeert naar een medespeler te passen. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:33

70e minuut.
Schwarzer kopt de bal weg. Magureguy met een sublieme pass. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Wetzel heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:34

72e minuut.
Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Magureguy met een sublieme pass. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:35

74e minuut.
Klungelig pakt Pastoriza de bal. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wetzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wetzel draait met de bal, schiet en ... Soto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel draait met de bal, schiet en ... Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Magureguy probeert naar een medespeler te passen. Pastoriza met een sublieme pass. Goga met een sublieme pass. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:36

76e minuut.
Mladenov is nu in balbezit. Magureguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Magureguy speelt de bal door. Goga rent richting de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:37

78e minuut.
Magureguy is nu in balbezit. Klungelig pakt Magureguy de bal. Magureguy passt de bal zonder na te denken. Wetzel rent richting de bal. Wetzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:38

80e minuut.
Magureguy rent richting de bal. Magureguy probeert naar een medespeler te passen. Wetzel rent richting de bal. Wetzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:39

80e minuut.
Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek passt de bal in één keer door. Vázquez Rueda rent richting de bal. Wetzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wetzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:40

82e minuut.
Magureguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Magureguy probeert naar een medespeler te passen. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:41

83e minuut.
Mladenov kopt de bal weg. Magureguy speelt de bal door. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:42

84e minuut.
Schwarzer met de inworp. Garcés rent richting de bal. Garcés passt de bal zonder na te denken. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Schwarzer verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzer passt de bal zonder na te denken. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mladenov kopt de bal weg. Magureguy is nu in balbezit. Magureguy probeert naar een medespeler te passen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:43

89e minuut.
Goga kopt de bal weg. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 97%, OKS Zatorze Olsztyn 3%.
Japanese Futbol - OKS Zatorze Olsztyn 0:43