Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: warrriors Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2162
warrriors L.L. Berger
moja 532 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 22.6
adequate Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Kerchev rent richting de bal. Kerchev passt de bal met de wreef. Pacułt met een sublieme pass. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft een lange en hoge pass. van Hout heeft problemen om de bal te vangen. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. Dewit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Benoît, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap. Dewit bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - L.L. Berger 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kroustalidis met de inworp. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kulczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zarudzki probeert de bal met de borst te controleren. Jasnić met een sublieme pass. Kulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - L.L. Berger 2:0

27e minuut.
Pacułt verovert de bal door een tackle van achteren. Pacułt passt de bal met de wreef. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - L.L. Berger 3:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacułt met de inworp. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft de bal voor. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kroustalidis neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kulczyk de bal. Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft de bal voor. Dewit bokst de bal weg. Daar is Benoît, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - L.L. Berger 4:0

34e minuut.
Neiring probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ passt de bal in één keer door. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jasnić is nu in balbezit. Jasnić passt de bal in één keer door. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pacułt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jasnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasnić speelt de bal door. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 21%, L.L. Berger 79%.
warrriors - L.L. Berger 4:0

46e minuut.
Klungelig pakt Dhoker de bal. Zarudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarudzki passt de bal zonder na te denken. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Demol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anghelache met een snelle inworp. Kroustalidis rent richting de bal. Kroustalidis geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kroustalidis met een snelle inworp. Jasnić probeert de bal met de borst te controleren. Jasnić speelt de bal door. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - L.L. Berger 5:0

56e minuut.
Kroustalidis met de inworp. Jasnić met een sublieme pass. Daar is Zarudzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... Dewit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - L.L. Berger 6:0

60e minuut.
Jasnić speelt de bal door. Klungelig pakt Pacułt de bal. Pacułt geeft een lange en hoge pass. Kulczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Dewit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - L.L. Berger 7:0

63e minuut.
van Hout is nu in balbezit. Kulczyk onderschept slim de pass. Kulczyk speelt de bal door. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Drăguţ geeft een hoge lob. van Hout probeert de bal met de borst te controleren. Kulczyk rent richting de bal. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - L.L. Berger 8:0

71e minuut.
Demol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kroustalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroustalidis probeert naar een medespeler te passen. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Anghelache met een snelle inworp. Kroustalidis probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert van Hout de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fejkiel speelt de bal door. Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić passt de bal met de wreef. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 16%, L.L. Berger 84%.
warrriors - L.L. Berger 8:0