Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-21 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: México U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8795
México U21 Paraguay U21
4-3-3 A Tactiek ComotuHna
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.7 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten average
good Passen good
good Verdedigen good


14e minuut.
Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Arreola geeft de bal voor. Luque kan de bal niet met de borst controleren. Luque haalt uit met een fantastische trap. Jeréz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Villalba geeft de bal voor. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Luque met een sublieme pass. Núñez rent richting de bal. Núñez schiet op doel. Ricardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Caballero geeft de bal voor. Villazón met een sublieme pass. Jeréz met een sublieme pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ... Ricardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Núñez is nu in balbezit. Ricardo speelt de bal door. Huitrón speelt de bal door. Jeréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz passt de bal met de wreef. Daar is Luque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luque geeft de bal voor. Núñez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Paraguay U21 1:0

31e minuut.
Plá verovert de bal door een tackle van achteren. Plá geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huitrón met een snelle inworp. Cuesta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Paraguay U21 2:0

38e minuut.
Ricardo trapt de bal weg. Huitrón kopt de bal weg. Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Luque met een sublieme pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal in één keer door. Jeréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz haalt uit met een fantastische trap. Ricardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 31%, Paraguay U21 69%.
México U21 - Paraguay U21 2:0

52e minuut.
Luque geeft de bal voor. Cuesta rent richting de bal. Cuesta passt de bal met de wreef. Jeréz rent richting de bal. Jeréz schiet op doel. Ricardo bokst de bal weg. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Paraguay U21 3:0

53e minuut.
Terrés komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Núñez passt de bal in één keer door. Luque rent richting de bal. Luque geeft de bal voor. Terrés rent richting de bal. Terrés geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Arreola geeft een lange en hoge pass. Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz geeft de bal voor. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ... Ricardo bokst de bal weg.

60e minuut.
Doeltrap. Rubirosa komt het veld opgelopen. Ledezma komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Luque heeft problemen om de bal te vangen. Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Villalba zijn tegenspeler op de grond. Parraguéz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Parraguéz kan niet meer verder spelen. Varela komt het veld opgelopen. Luque komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lozano kopt de bal weg. Rubirosa rent richting de bal. Rubirosa geeft een hoge lob. Luque krijgt zijn hoofd ertegen. Ricardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Paraguay U21 4:0

82e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Ledezma met een sublieme pass. Daar is Rubirosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubirosa geeft een hoge lob. Núñez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 28%, Paraguay U21 72%.
México U21 - Paraguay U21 4:0