Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Relantakk 2 FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3351
Relantakk 2 FC West Canclón Albion
heist Tactiek WingGame
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 61
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
31.5 gemiddelde waardering 63.9
average Schieten incredible
weak Passen outstanding
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Zupo passt de bal in één keer door. Bataini probeert naar een medespeler te passen. Gudermanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korsós is nu in balbezit. Korsós schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teplitzky geeft een lange en hoge pass. Głód geeft een lange en hoge pass. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis verovert de bal door een tackle van achteren. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Zagórski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Klungelig pakt Bataini de bal. Bataini passt de bal met de wreef. Zupo is nu in balbezit. Zupo geeft een hoge lob. Korsós krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

8e minuut.
Korsós heeft problemen om de bal te vangen. Korsós met een sublieme pass. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Zagórski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:1

9e minuut.
Gudermanis verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca passt de bal zonder na te denken. Gudermanis heeft problemen om de bal te vangen. Gudermanis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Pini verovert de bal door een tackle van achteren. Pini kan de bal niet met de borst controleren. Pini geeft een lange en hoge pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis schiet op doel. Zagórski bokst de bal weg. Korsós rent richting de bal. Korsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:2

13e minuut.
Fedorca verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorca geeft een lange en hoge pass. Pennaccino rent richting de bal. Gudermanis onderschept slim de pass. Gudermanis schiet op doel. Zagórski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teplitzky probeert naar een medespeler te passen. Hartman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Zupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zupo geeft een hoge lob. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Zagórski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:3

18e minuut.
Głód kopt de bal weg. Fedorca speelt de bal door. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Zagórski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:4

19e minuut.
Pennaccino onderschept slim de pass. Pennaccino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zupo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bataini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zagórski met een sublieme pass. Chęciński kan de bal niet met de borst controleren. Zupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupo geeft een hoge lob. Gudermanis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bataini rent richting de bal. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini passt de bal met de wreef. Daar is Korsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bataini speelt de bal door. Zupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupo geeft een lange en hoge pass. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:5

34e minuut.
Zupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupo geeft een lange en hoge pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Zagórski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:6

35e minuut.
Furuseth geeft een lange en hoge pass. Interisti kopt de bal weg. Bataini met een sublieme pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Zagórski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korsós heeft problemen om de bal te vangen. Teplitzky rent richting de bal. Korsós verovert de bal door een tackle van achteren. Korsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:7

38e minuut.
Pini probeert naar een medespeler te passen. Fedorca rent richting de bal. Fedorca passt de bal met de wreef. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Zagórski bokst de bal weg.

43e minuut.
Birlea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Concha de bal. Fedorca met een sublieme pass. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis schiet op doel. Zagórski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korsós rent richting de bal. Korsós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:8

45e minuut.
Zupo passt de bal met de wreef. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplitzky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teplitzky krijgt een gele kaart. Gudermanis raakt geblesseerd tijdens het duel. Gudermanis neemt de penalty, wat een uithaal! Zagórski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantakk 2 FC 83%, West Canclón Albion 17%.
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:8

47e minuut.
Korsós geeft de bal voor. Zupo geeft een lange en hoge pass. Chęciński probeert de bal met de borst te controleren. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Zagórski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Fedorca met een sublieme pass. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman passt de bal zonder na te denken. Korsós rent richting de bal. Korsós schiet op doel. Zagórski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zupo neemt de hoekschop. Gudermanis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:9

50e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Bataini met een sublieme pass. Zupo rent richting de bal. Zupo geeft een hoge lob. Korsós krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Fedorca geeft een hoge lob. Chęciński heeft problemen om de bal te vangen. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Zagórski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:10

55e minuut.
Bataini passt de bal in één keer door. Pini is nu in balbezit. Pini passt de bal met de wreef. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fedorca passt de bal in één keer door. Bataini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini passt de bal zonder na te denken. Daar is Korsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pini speelt de bal door. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini onderschept slim de pass. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teplitzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplitzky geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zupo neemt de hoekschop. Korsós springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bataini rent richting de bal. Bataini geeft een lange en hoge pass. Korsós is nu in balbezit. Korsós haalt uit met een fantastische trap. Zagórski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:11

60e minuut.
Bataini rent richting de bal. Zupo rent richting de bal. Zupo met een sublieme pass. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pini verovert de bal door een tackle van achteren. Pini geeft een lange en hoge pass. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis schiet op doel. Zagórski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:12

65e minuut.
Gudermanis passt de bal in één keer door. Pini rent richting de bal. Pini probeert naar een medespeler te passen. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis schiet op doel. Paal! Zagórski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Korsós is nu in balbezit. Korsós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:13

67e minuut.
Bataini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini passt de bal met de wreef. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:14

69e minuut.
Pennaccino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zupo met de inworp. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Zagórski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korsós rent richting de bal. Korsós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:15

70e minuut.
Głód geeft een hoge lob. Zupo kopt de bal weg. Gudermanis rent richting de bal. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós draait met de bal, schiet en ... Zagórski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bataini speelt de bal door. Gudermanis is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Teplitzky ... Strafschop! Directe rode kaart, Teplitzky moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Teplitzky schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gudermanis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gudermanis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:16

73e minuut.
Głód geeft de bal voor. Korsós kopt de bal weg. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós schiet op doel. Zagórski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:17

74e minuut.
Daar is Pini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bataini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini passt de bal zonder na te denken. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:18

76e minuut.
Gudermanis kopt de bal weg. Zupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupo probeert naar een medespeler te passen. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Zagórski bokst de bal weg. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zagórski met een sublieme pass. Fedorca kopt de bal weg. Bataini speelt de bal door. Klungelig pakt Korsós de bal. Korsós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zagórski bokst de bal weg.

80e minuut.
Livadiotis speelt de bal door. Pini geeft de bal voor. Korsós is nu in balbezit. Korsós haalt uit met een fantastische trap. Zagórski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:19

81e minuut.
Bataini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korsós de bal. Fedorca is nu in balbezit. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós haalt uit met een fantastische trap. Zagórski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pennaccino heeft problemen om de bal te vangen. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Zagórski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:20

83e minuut.
Interisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Interisti geeft een lange en hoge pass. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós schiet op doel. Zagórski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:21

85e minuut.
Bataini is nu in balbezit. Bataini probeert naar een medespeler te passen. Korsós is nu in balbezit. Korsós haalt uit met een fantastische trap. Zagórski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:22

88e minuut.
Bataini passt de bal zonder na te denken. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini passt de bal zonder na te denken. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantakk 2 FC 87%, West Canclón Albion 13%.
Relantakk 2 FC - West Canclón Albion 0:23