Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola FC KoKa Wo29
original2 Tactiek def5-d13-1
51% Balbezit 49%
12% Spel op eigen helft 88%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 40.6
formidable Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Romanec kopt de bal weg. Baryła is nu in balbezit. Baryła met een sublieme pass. Daar is Reményi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reményi draait met de bal, schiet en ... Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Oropeza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC KoKa Wo29 1:0

9e minuut.
Pasquali rent richting de bal. Pasquali passt de bal in één keer door. Reményi rent richting de bal. Reményi draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC KoKa Wo29 2:0

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Menu stond buitenspel. Przewłocki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Romanec controleert de bal met de borst. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi geeft de bal voor. Deioannon is nu in balbezit. Oropeza onderschept slim de pass. Oropeza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Serrat rent richting de bal. Oropeza onderschept slim de pass. Netolický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Netolický krijgt een gele kaart. Oropeza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baryła neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baryła zal de hoekschop nemen. Oropeza springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Egeberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trzciński komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali passt de bal zonder na te denken. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi geeft een hoge lob. Oropeza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Romanec verovert de bal door een tackle van achteren. Conti Gherardi verovert de bal door een tackle van achteren. Conti Gherardi passt de bal met de wreef. Reményi is nu in balbezit. Reményi schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi passt de bal in één keer door. Reményi is nu in balbezit. Reményi haalt uit met een fantastische trap. Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC KoKa Wo29 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 12%, FC KoKa Wo29 88%.
KS Wilcze Pola - FC KoKa Wo29 3:0

48e minuut.
Romanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła verovert de bal door een tackle van achteren. Baryła met een sublieme pass. Reményi heeft problemen om de bal te vangen. Reményi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Baryła geeft de bal voor. Deioannon heeft problemen om de bal te vangen. Oropeza is nu in balbezit. Oropeza haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Conti Gherardi rent richting de bal. Serrat rent richting de bal. Conti Gherardi onderschept slim de pass. Conti Gherardi geeft een lange en hoge pass. Reményi krijgt zijn hoofd ertegen. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Zwartkruis passt de bal zonder na te denken. Rozhkov rent richting de bal. Rozhkov passt de bal in één keer door. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi haalt uit met een fantastische trap. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Netolický geeft een hoge lob. Inworp. Conti Gherardi met de inworp. Oropeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza is nu in balbezit. Conti Gherardi speelt de bal door. Baryła rent richting de bal. Baryła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Micskó met een sublieme pass. Baryła is nu in balbezit. Baryła passt de bal zonder na te denken. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Conti Gherardi met een sublieme pass. Oropeza rent richting de bal. Deioannon maakt een afschuwelijke overtreding. Deioannon krijgt een gele kaart. Oropeza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Conti Gherardi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oropeza rent richting de bal. Oropeza haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Serrat rent richting de bal. Oropeza verovert de bal door een tackle van achteren. Oropeza probeert naar een medespeler te passen. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi haalt uit met een fantastische trap. Butlewski bokst de bal weg.

89e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft de bal voor. Reményi rent richting de bal. Reményi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Butlewski trapt de bal weg van het doel. Rozhkov kopt de bal weg. Slot probeert naar een medespeler te passen. Baryła heeft problemen om de bal te vangen. Baryła geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 12%, FC KoKa Wo29 88%.
KS Wilcze Pola - FC KoKa Wo29 3:0