Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-17 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BP FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
BP FC F.C. Looser
5-2-1-2(new) Tactiek 532mod_01
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
66.1 gemiddelde waardering 63.4
excellent Schieten outstanding
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Klungelig pakt Olăroiu de bal. Smitka geeft een hoge lob. Khacheridi rent richting de bal. Khacheridi geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Grzesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzesiak speelt de bal door. Nikiporavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stângă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomalik is nu in balbezit. Tomalik passt de bal met de wreef. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga draait met de bal, schiet en ... Laszczak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Smitka probeert naar een medespeler te passen. Khacheridi rent richting de bal. Khacheridi geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Lira de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu passt de bal zonder na te denken. Maghiran rent richting de bal. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - F.C. Looser 0:1

29e minuut.
Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruminkiewicz passt de bal in één keer door. Lira is nu in balbezit. Lira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Smitka onderschept slim de pass. Tomalik onderschept slim de pass. Tomalik probeert naar een medespeler te passen. Iorga heeft problemen om de bal te vangen. Iorga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Smitka verovert de bal door een tackle van achteren. Smitka met een sublieme pass. Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grzesiak met een sublieme pass. Cardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardone geeft de bal voor. Iorga is nu in balbezit. Iorga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Tomalik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nikiporavičius. Nikiporavičius krijgt een gele kaart. Tomalik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tomalik kan niet meer verder spelen. Dănceanu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Dănceanu geeft een hoge lob. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinoniemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pinoniemi krijgt een gele kaart. Maghiran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stângă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maghiran krijgt zijn hoofd ertegen. Laszczak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 52%, F.C. Looser 48%.
BP FC - F.C. Looser 0:1

46e minuut.
Ponciano komt het veld opgelopen. Popescu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Popescu begaat een overtreding. Ponciano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smitka met een snel genomen vrije trap. Ponciano kopt de bal weg. Klungelig pakt Smitka de bal. Smitka geeft de bal voor. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bombielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cardone onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BP FC - F.C. Looser 1:1

56e minuut.
Smitka passt de bal met de wreef. van der Vinne is nu in balbezit. van der Vinne geeft de bal voor. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira schiet op doel. Bombielewicz bokst de bal weg.

58e minuut.
Iorga is nu in balbezit. McGrath onderschept slim de pass. McGrath met een sublieme pass. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pinoniemi is nu in balbezit. Iorga verovert de bal door een tackle van achteren. Stângă is nu in balbezit. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stângă speelt de bal door. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu geeft de bal voor. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Dănceanu probeert de bal met de borst te controleren. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu begaat een overtreding. Dănceanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 55%, F.C. Looser 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BP FC - F.C. Looser 1:1