Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sacabarro F.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4099
Sacabarro F.C Mad Devils
Base2 Tactiek 343
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
41 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 34.8
excellent Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Berberoğlu met een snelle inworp. Taborga bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborga passt de bal in één keer door. Zunga is nu in balbezit. Zunga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 1:0

5e minuut.
Berberoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Berberoğlu speelt de bal door. Enriquez is nu in balbezit. Daar is Enriquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enriquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Vainiotalo de bal. Vainiotalo geeft een hoge lob. Paljapea geeft de bal voor. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zunga is nu in balbezit. Zunga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 2:0

15e minuut.
Papinniemi is nu in balbezit. Zunga verovert de bal door een tackle van achteren. Zunga passt de bal zonder na te denken. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enriquez haalt uit met een fantastische trap. Rajahalme bokst de bal weg.

19e minuut.
Vainiotalo passt de bal met de wreef. Daar is Pieskä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Horno verovert de bal door een tackle van achteren. Del Horno probeert naar een medespeler te passen. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berberoğlu zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Joensuu de bal. Palola rent richting de bal. Taborga onderschept slim de pass. Taborga geeft de bal voor. Rajahalme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 3:0

25e minuut.
Klungelig pakt Origoni de bal. Uotinen rent richting de bal. Origoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Origoni krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Uotinen raakt geblesseerd tijdens het duel. Syväluoma met een snel genomen vrije trap. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Vainiotalo onderschept slim de pass. Vainiotalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Origoni onderschept slim de pass. Origoni passt de bal zonder na te denken. Daar is Enriquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enriquez schiet op doel. Rajahalme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 4:0

27e minuut.
Zunga is nu in balbezit. Matinaho rent richting de bal. Matinaho geeft de bal voor. Daar is Zunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zunga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rajahalme met een harde bal richting middenveld. Origoni kopt de bal weg. Enriquez rent richting de bal. Enriquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 5:0

29e minuut.
Daar is Matinaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga met een sublieme pass. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enriquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Origoni rent richting de bal. Zunga met een sublieme pass. Daar is Enriquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enriquez draait met de bal, schiet en ... Rajahalme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 6:0

33e minuut.
Zunga rent richting de bal. Matinaho is nu in balbezit. Zunga onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zunga de bal. Zunga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Origoni is nu in balbezit. Zunga is nu in balbezit. Zunga passt de bal zonder na te denken. Enriquez rent richting de bal. Enriquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo passt de bal zonder na te denken. Origoni met een sublieme pass. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rajahalme met een harde bal richting middenveld. Uotinen is nu in balbezit. Uotinen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pieskä de bal. Pieskä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Taborga rent richting de bal. Syväluoma onderschept slim de pass. Syväluoma probeert naar een medespeler te passen. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacabarro F.C 38%, Mad Devils 62%.
Sacabarro F.C - Mad Devils 6:0

51e minuut.
Vainiotalo rent richting de bal. Berberoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Berberoğlu passt de bal met de wreef. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 7:0

55e minuut.
Origoni geeft de bal voor. Taborga bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborga met een sublieme pass. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez haalt uit met een fantastische trap. Rajahalme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matinaho heeft problemen om de bal te vangen. Zunga is nu in balbezit. Zunga haalt uit met een fantastische trap. Rajahalme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 8:0

56e minuut.
Flambury komt het veld opgelopen. Nereira komt het veld opgelopen. Ormaechea komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Guarachi geeft de bal voor. Takanen kopt de bal weg. Klungelig pakt Paljapea de bal. Pieskä is nu in balbezit. Pieskä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Flambury de bal. Papinniemi speelt de bal door. Pieskä rent richting de bal. Uotinen is nu in balbezit. Uotinen schiet op doel. Ferrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft de bal voor. Nereira met een sublieme pass. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enriquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ormaechea rent richting de bal. Ormaechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 9:0

70e minuut.
Enriquez heeft problemen om de bal te vangen. Enriquez draait met de bal, schiet en ... Joensuu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ormaechea rent richting de bal. Ormaechea haalt uit met een fantastische trap. Rajahalme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Nereira geeft de bal voor. Matinaho heeft problemen om de bal te vangen. Ormaechea rent richting de bal. Ormaechea draait met de bal, schiet en ... Rajahalme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 10:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Origoni met een snelle inworp. Ormaechea geeft een hoge lob. Nereira is nu in balbezit. Nereira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Flambury geeft een lange en hoge pass. Daar is Joensuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 11:0

75e minuut.
Toivanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivanen geeft een lange en hoge pass. Flambury kopt de bal weg. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enriquez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 12:0

77e minuut.
Toivanen speelt de bal door. Matinaho rent richting de bal. Matinaho geeft een hoge lob. Ormaechea heeft problemen om de bal te vangen. Ormaechea draait met de bal, schiet en ... Rajahalme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Banchero speelt de bal door. Nereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nereira met een sublieme pass. Enriquez rent richting de bal. Enriquez schiet op doel. Rajahalme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ormaechea rent richting de bal. Ormaechea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Ormaechea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 13:0

83e minuut.
Del Horno geeft de bal voor. Matinaho rent richting de bal. Ormaechea verovert de bal door een tackle van achteren. Ormaechea schiet op doel. Rajahalme werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Palola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flambury met de inworp. Nereira geeft een lange en hoge pass. Enriquez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Enriquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enriquez passt de bal zonder na te denken. Nereira rent richting de bal. Nereira haalt uit met een fantastische trap. Rajahalme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - Mad Devils 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacabarro F.C 33%, Mad Devils 67%.
Sacabarro F.C - Mad Devils 14:0