Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: real milf Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1054
real milf Gobbo
433 Tactiek 4-4-2 quadrato
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 36.1
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luchian. Luchian krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Vannucci met een sublieme pass. Alatalu rent richting de bal. Alatalu passt de bal zonder na te denken. Puppola bereikt de bal nog maar net als eerste. Puppola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - Gobbo 0:1

13e minuut.
Ghittoni rent richting de bal. Luchian onderschept slim de pass. Kabowski rent richting de bal. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real milf - Gobbo 1:1

25e minuut.
Mordel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mordel krijgt een gele kaart. Wołucki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mărăcine zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Luchian draait met de bal, schiet en ... Prtinac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - Gobbo 2:1

40e minuut.
Garthoff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wujaszczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milf 48%, Gobbo 52%.
real milf - Gobbo 2:1

46e minuut.
Cammardella komt het veld opgelopen. Seragnoli komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Seragnoli geeft een hoge lob. Inworp. Kabowski met een snelle inworp. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine geeft de bal voor. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Prtinac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - Gobbo 3:1

65e minuut.
Cammardella is nu in balbezit. Cammardella speelt de bal door. Puppola bereikt de bal nog maar net als eerste. Puppola schiet op doel. Amalfitano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - Gobbo 3:2

68e minuut.
Di Campo geeft de bal voor. Kutka rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kutka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puppola krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cavallini komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lehtimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtimaa geeft de bal voor. Seragnoli is nu in balbezit. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kabowski met een sublieme pass. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Avagianos zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Avagianos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Avagianos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Seragnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Wujaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wujaszczyk speelt de bal door. Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mărăcine heeft problemen om de bal te vangen. Mordel is nu in balbezit. Mordel passt de bal zonder na te denken. Cammardella rent richting de bal. Cammardella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real milf - Gobbo 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milf 49%, Gobbo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real milf - Gobbo 3:3