Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bramley Moore FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7537
Bramley Moore FC Ben Simon Athletic
33wide Tactiek WM c
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Travagliante passt de bal zonder na te denken. Antvchiway is nu in balbezit. Antvchiway passt de bal in één keer door. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni schiet op doel. du Chatinier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:1

13e minuut.
Walter verovert de bal door een tackle van achteren. Walter met een sublieme pass. Antvchiway probeert naar een medespeler te passen. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:2

14e minuut.
Markova bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov maakt een afschuwelijke overtreding. Markova raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Lorenzo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Markova kopt de bal weg. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel. du Chatinier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:3

18e minuut.
Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia geeft een hoge lob. Peperoni heeft problemen om de bal te vangen. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker schiet op doel. du Chatinier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Teixeira speelt de bal door. Sameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sameiro speelt de bal door. Dragozov is nu in balbezit. Dragozov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Moccia probeert naar een medespeler te passen. Antvchiway is nu in balbezit. Antvchiway met een sublieme pass. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Travagliante kopt de bal weg. Gummy geeft een lange en hoge pass. Peperoni rent richting de bal. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. du Chatinier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:4

32e minuut.
Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Gummy onderschept slim de pass. Gummy met een sublieme pass. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:5

39e minuut.
Daar is Peperoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gummy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gummy passt de bal in één keer door. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 68%, Ben Simon Athletic 32%.
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:6

46e minuut.
Eymun komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pęski met de inworp. Daar is Bicudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travagliante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Travagliante krijgt een gele kaart. Bicudo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bicudo met een snel genomen vrije trap. Dragozov rent richting de bal. Dragozov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Mejliker geeft de bal voor. Peperoni kopt de bal weg. Markova is nu in balbezit. Markova geeft de bal voor. Peperoni is nu in balbezit. du Chatinier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:7

53e minuut.
Pęski is nu in balbezit. Antvchiway geeft een hoge lob. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:8

63e minuut.
Mejliker rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Peperoni onderschept slim de pass. Peperoni schiet op doel. du Chatinier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:9

69e minuut.
Sameiro kopt de bal weg. Gummy is nu in balbezit. Gummy passt de bal met de wreef. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bekvalac kopt de bal weg. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira passt de bal met de wreef. Dragozov rent richting de bal. Dragozov draait met de bal, schiet en ... Trossmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Teixeira is nu in balbezit. Gummy probeert naar een medespeler te passen. Markova bereikt de bal nog maar net als eerste. Markova geeft een lange en hoge pass. Mejliker maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Markova neemt de hoekschop. Daar is Mejliker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 48%, Ben Simon Athletic 52%.
Bramley Moore FC - Ben Simon Athletic 0:10