Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Erőss Zsolt Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2559
Csíkszereda FK Százhalombattai Arany Ászok
ék Tactiek N3d5xFnu0
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 50.1
solid Schieten excellent
good Passen average
solid Verdedigen good


7e minuut.
Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga draait met de bal, schiet en ... Szulik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu draait met de bal, schiet en ... van der Sluis bokst de bal weg.

8e minuut.
Szulik geeft een hoge lob. Stranzl kopt de bal weg. Daar is van Ham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ham haalt uit met een fantastische trap. Manolescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Százhalombattai Arany Ászok 0:1

42e minuut.
Klungelig pakt Bădilă de bal. bin Mohd Hanafiah verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Hanafiah probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Ham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ham draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Manolescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Teodosiu heeft problemen om de bal te vangen. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 56%, Százhalombattai Arany Ászok 44%.
Csíkszereda FK - Százhalombattai Arany Ászok 0:1

46e minuut.
Nedilko komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vişoianu kopt de bal weg. Komarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anne krijgt een gele kaart. Komarica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kozubek komt bij de bal en schiet. Skylakos onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neacşu neemt de hoekschop. Vişoianu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Neacşu rent richting de bal. Skylakos verovert de bal door een tackle van achteren. Skylakos geeft de bal voor. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham schiet op doel. Manolescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Anne geeft de bal voor. Teodosiu kan de bal niet met de borst controleren. Teodosiu verovert de bal door een tackle van achteren. van Ham rent richting de bal. van Ham draait met de bal, schiet en ... Manolescu bokst de bal weg.

86e minuut.
Doeltrap. van der Sluis trapt de bal weg van het doel. Anne kopt de bal weg. Daar is van Ham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 60%, Százhalombattai Arany Ászok 40%.
Csíkszereda FK - Százhalombattai Arany Ászok 0:1