Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wagon Kolejowy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 730
LKS Maćkówka Cuban Parties
11 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 17.4
formidable Schieten unsatisfactory
excellent Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tognacca speelt de bal door. Costa rent richting de bal. Costa speelt de bal door. Bonanno rent richting de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ... Haberkost bokst de bal weg. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 1:0

8e minuut.
Trochowski geeft een lange en hoge pass. Ielcean speelt de bal door. Tognacca kopt de bal weg. Staffeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesla geeft een hoge lob. Huschels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 2:0

11e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa geeft een lange en hoge pass. Trochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno onderschept slim de pass. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Haberkost bokst de bal weg. Pässler heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Costa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Staffeldt springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Trochowski speelt de bal door. Tesla met een sublieme pass. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 3:0

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haberkost trapt de bal weg. Tognacca kopt de bal weg. Bonanno rent richting de bal. Bonanno schiet op doel. Haberkost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Staffeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 4:0

19e minuut.
Pässler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pässler geeft een lange en hoge pass. Tognacca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Staffeldt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staffeldt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa geeft de bal voor. Huschels kopt de bal weg. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dahms probeert naar een medespeler te passen. Hentges is nu in balbezit. Bonanno onderschept slim de pass. Bonanno heeft problemen om de bal te vangen. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Beginski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberkost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Bonanno de bal. Bonanno passt de bal in één keer door. Costa speelt de bal door. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haberkost trapt de bal weg van het doel. Tesla kopt de bal weg. Staffeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 5:0

31e minuut.
Costa speelt de bal door. Daar is Tesla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tognacca probeert naar een medespeler te passen. Staffeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Staffeldt passt de bal met de wreef. Tognacca rent richting de bal. Tognacca passt de bal in één keer door. Bonanno rent richting de bal. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tognacca speelt de bal door. Tesla rent richting de bal. Tesla passt de bal in één keer door. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haberkost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 6:0

40e minuut.
Beginski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tesla met een snelle inworp. Staffeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Batko rent richting de bal. Tognacca is nu in balbezit. Tognacca met een sublieme pass. Bonanno rent richting de bal. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 27%, Cuban Parties 73%.
LKS Maćkówka - Cuban Parties 7:0

46e minuut.
Staffeldt rent richting de bal. Tognacca is nu in balbezit. Tognacca probeert naar een medespeler te passen. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tognacca geeft een lange en hoge pass. Bonanno kopt de bal weg. Klungelig pakt Trochowski de bal. Staffeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 8:0

49e minuut.
Daar is Staffeldt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staffeldt passt de bal zonder na te denken. Bonanno rent richting de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 9:0

51e minuut.
Daar is Bonanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonanno met een sublieme pass. Tesla geeft de bal voor. Staffeldt heeft problemen om de bal te vangen. Staffeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tognacca geeft een hoge lob. Hentges heeft problemen om de bal te vangen. Costa probeert naar een medespeler te passen. Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Costa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haberkost probeert naar een medespeler te passen. Batko kopt de bal weg. Costa probeert de bal met de borst te controleren. Costa geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tesla is nu in balbezit. Tesla geeft de bal voor. Hentges rent richting de bal. Bonanno onderschept slim de pass. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rotondaro passt de bal met de wreef. Costa is nu in balbezit. Costa probeert naar een medespeler te passen. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno draait met de bal, schiet en ... Haberkost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 10:0

69e minuut.
Staffeldt passt de bal met de wreef. Bonanno probeert de bal met de borst te controleren. Staffeldt is nu in balbezit. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 11:0

74e minuut.
Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt passt de bal in één keer door. Beginski heeft problemen om de bal te vangen. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Trochowski rent richting de bal. Tesla verovert de bal door een tackle van achteren. Tesla passt de bal zonder na te denken. Bonanno heeft problemen om de bal te vangen. Bonanno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 12:0

77e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa met een sublieme pass. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno schiet op doel. Haberkost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 13:0

79e minuut.
Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt speelt de bal door. Hentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno verovert de bal door een tackle van achteren. Bonanno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa speelt de bal door. Bonanno rent richting de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Batko rent richting de bal. Batko passt de bal in één keer door. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno schiet op doel. Haberkost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 14:0

90e minuut.
Tognacca kopt de bal weg. Beginski controleert de bal met de borst. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Cuban Parties 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 25%, Cuban Parties 75%.
LKS Maćkówka - Cuban Parties 15:0