Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Banimex Central Court
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3345
Blant Banimex Będzin FC Rogatka
444 Tactiek def
46% Balbezit 54%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten weak
weak Passen solid
weak Verdedigen average


2e minuut.
Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu onderschept slim de pass. Baghumyan rent richting de bal. Dobrescu onderschept slim de pass. Dobrescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Komar geeft de bal voor. Anđelić kopt de bal weg. Zaloga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu schiet op doel. Krochmal bokst de bal weg.

10e minuut.
Honkisz rent richting de bal. Honkisz passt de bal zonder na te denken. Peryt geeft een hoge lob. Sitti rent richting de bal. Sitti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Kopański trapt de bal weg van het doel. Dobrescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sitti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu passt de bal met de wreef. Kopański speelt de bal door. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Niedbalski is nu in balbezit. Baghumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pustułka zijn tegenspeler op de grond. Pustułka krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Wolfram geeft de bal voor. Dobrescu rent richting de bal. Zaloga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaloga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 29%, FC Rogatka 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blant Banimex Będzin - FC Rogatka 0:0

54e minuut.
Didyk speelt de bal door. Kopański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopański geeft de bal voor. Daar is Sitti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitti draait met de bal, schiet en ... Grajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 32%, FC Rogatka 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blant Banimex Będzin - FC Rogatka 0:0