Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Wierzbica Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1110
Fc Wierzbica Huta City
Special Tactiek Nowa 433
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten average
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Oliversson passt de bal in één keer door. Mróz is nu in balbezit. Mróz met een sublieme pass. Băcilă is nu in balbezit. Băcilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Łoszkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tserunyan met een sublieme pass. Oliversson rent richting de bal. Oliversson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Huta City 1:0

21e minuut.
Łoszkowski passt de bal zonder na te denken. Tserunyan met een sublieme pass. Domaszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Oliversson rent richting de bal. Oliversson haalt uit met een fantastische trap. Harding bokst de bal weg.

22e minuut.
Kolpák onderschept slim de pass. Kolpák geeft een lange en hoge pass. Heiermann speelt de bal door. Băcilă rent richting de bal. Băcilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Domaszewicz probeert naar een medespeler te passen. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mróz draait met de bal, schiet en ... Harding bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Huta City 2:0

31e minuut.
Fajták bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Oliversson is nu in balbezit. Băcilă is nu in balbezit. Băcilă schiet op doel. Harding bokst de bal weg.

35e minuut.
Tserunyan speelt de bal door. Łoszkowski rent richting de bal. Łoszkowski geeft de bal voor. Oliversson is nu in balbezit. Oliversson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Huta City 3:0

43e minuut.
Oliversson controleert de bal met de borst. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan passt de bal zonder na te denken. Mróz controleert de bal met de borst. Mróz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz onderschept slim de pass. Mróz speelt de bal door. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan geeft een hoge lob. Harding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oliversson is nu in balbezit. Oliversson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Huta City 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 34%, Huta City 66%.
Fc Wierzbica - Huta City 4:0

48e minuut.
Tserunyan speelt de bal door. Łoszkowski rent richting de bal. Łoszkowski speelt de bal door. Đolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. Le bereikt de bal nog maar net als eerste. Le passt de bal met de wreef. Băcilă is nu in balbezit. Băcilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker geeft een hoge lob. Băcilă rent richting de bal. Băcilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Huta City 5:0

75e minuut.
Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson rent richting de bal. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson schiet op doel. Harding kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 40%, Huta City 60%.
Fc Wierzbica - Huta City 5:0