Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birimbao Athletic Montalbano
giovanili Tactiek 4-3-r1-2
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
24.4 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rezoagli geeft een hoge lob. Zazzara kopt de bal weg. Medici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scalisi rent richting de bal. Scalisi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Athletic Montalbano 0:1

10e minuut.
Staiti is nu in balbezit. Staiti passt de bal met de wreef. Giraudo is nu in balbezit. Giraudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birimbao - Athletic Montalbano 1:1

12e minuut.
Folli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scalisi. Folli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lovino rent richting de bal. Rezoagli onderschept slim de pass. Moliterno verovert de bal door een tackle van achteren. Moliterno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Travaglia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Medici heeft problemen om de bal te vangen. Zazzara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Virgola kopt de bal weg. Scalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalisi draait met de bal, schiet en ... Sambataro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cantina kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Athletic Montalbano 1:2

17e minuut.
Giraudo probeert naar een medespeler te passen. Lovino rent richting de bal. Caem is nu in balbezit. Lovino verovert de bal door een tackle van achteren. Lovino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Folli geeft een hoge lob. Lovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Travaglia krijgt een gele kaart. Lovino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lovino kan niet meer verder spelen. Bertini komt het veld opgelopen. Corradini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aquilante bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraudo verovert de bal door een tackle van achteren. Giraudo schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Savi is nu in balbezit. Scalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medici krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Corradini geeft een hoge lob. Giraudo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Staiti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scalisi is nu in balbezit. Scalisi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvischiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola begaat een overtreding. Virgola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 49%, Athletic Montalbano 51%.
Birimbao - Athletic Montalbano 1:2

48e minuut.
Salvischiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvischiani passt de bal met de wreef. Bertini is nu in balbezit. Bertini schiet op doel. Martiradonna probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Aquilante heeft problemen om de bal te vangen. Virgola is nu in balbezit. Virgola geeft de bal voor. Zazzara is nu in balbezit. Zazzara schiet op doel. Sambataro bokst de bal weg.

53e minuut.
Aquilante met een snelle inworp. Caem is nu in balbezit. Caem passt de bal in één keer door. Virgola rent richting de bal. Virgola geeft een lange en hoge pass. Sambataro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Folli is nu in balbezit. Folli geeft een hoge lob. Giraudo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Botti is nu in balbezit. Botti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cantina neemt vlug de vrije trap. Provenza heeft problemen om de bal te vangen. Giraudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraudo draait met de bal, schiet en ... Martiradonna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birimbao - Athletic Montalbano 2:2

68e minuut.
Medici probeert naar een medespeler te passen. Zazzara bereikt de bal nog maar net als eerste. Savi is nu in balbezit. Savi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Athletic Montalbano 2:3

75e minuut.
Medici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Virgola met een snelle inworp. Scalisi is nu in balbezit. Scalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Athletic Montalbano 2:4

77e minuut.
Provenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenza geeft de bal voor. Scalisi is nu in balbezit. Scalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Athletic Montalbano 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 65%, Athletic Montalbano 35%.
Birimbao - Athletic Montalbano 2:5
  • 1. E. Sambataro
  • 2. G. Folli
  • 3. B. Raccis
  • 4. R. Cantina
  • 5. D. Medici
  • 6. D. Botti
  • 7. M. Corradini
  • 8. G. Salvischiani
  • 9. F. Giraudo
  • 10. E. Lovino
  • (22' L. Bertini)
  • 11. N. Moliterno

  • 1. E. Martiradonna
  • 2. E. Provenza
  • 3. A. Rezoagli
  • 4. A. Staiti
  • 5. C. Travaglia
  • 6. C. Aquilante
  • 7. M. Caem
  • 8. G. Virgola
  • 9. A. Savi
  • 10. G. Zazzara
  • 11. P. Scalisi
  • 13. F. Moria
  • 16. G. Faustini