Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Snakes Manurewa Marlins
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 23.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Irvine is nu in balbezit. Irvine geeft een lange en hoge pass. Crow passt de bal in één keer door. Welch is nu in balbezit. Welch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sparrow geeft een lange en hoge pass. Bult kopt de bal weg. Harrison is nu in balbezit. Pereto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Welch rent richting de bal. Knowles rent richting de bal. Knowles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sparrow speelt de bal door. Harrison rent richting de bal. Anngow bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison onderschept slim de pass. Harrison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Snakes - Manurewa Marlins 0:1

35e minuut.
Pereto kopt de bal weg. Bult rent richting de bal. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison draait met de bal, schiet en ... Atkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Snakes - Manurewa Marlins 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Snakes 61%, Manurewa Marlins 39%.
Great Snakes - Manurewa Marlins 0:2

47e minuut.
Irvine geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crow met een snelle inworp. Klungelig pakt Welch de bal. Welch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Anthopoulos passt de bal zonder na te denken. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparrow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sparrow krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sparrow is nu in balbezit. Sparrow passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bult de bal. Pereto rent richting de bal. Pereto haalt uit met een fantastische trap. Atkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Welch passt de bal in één keer door. De Bruin rent richting de bal. Wooddin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wooddin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Sparrow met een sublieme pass. Pereto is nu in balbezit. Bult verovert de bal door een tackle van achteren. Sparrow rent richting de bal. Sparrow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Snakes - Manurewa Marlins 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Snakes 61%, Manurewa Marlins 39%.
Great Snakes - Manurewa Marlins 0:3