Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Tigers Los Tigres Torres
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 32.2
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Enxaqueca rent richting de bal. Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Daar is Cabello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:1

8e minuut.
Cabello onderschept slim de pass. Cabello passt de bal met de wreef. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Batchelor de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Brunton rent richting de bal. Enxaqueca met een sublieme pass. Cabello is nu in balbezit. Cabello haalt uit met een fantastische trap. Norling probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Correia passt de bal met de wreef. Enxaqueca rent richting de bal. Enxaqueca speelt de bal door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Correia speelt de bal door. Grocott probeert de bal aan de voet te houden. Lowry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello is nu in balbezit. Cabello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Birch rent richting de bal. Birch haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn haalt uit met een fantastische trap. Taylor bokst de bal weg.

27e minuut.
Bolger met de inworp. Flynn geeft de bal voor. Decebal heeft problemen om de bal te vangen. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Birch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cabello is nu in balbezit. Cabello passt de bal met de wreef. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ... Norling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:2

36e minuut.
Decebal speelt de bal door. Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca geeft de bal voor. Padilla rent richting de bal. Padilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Norling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:3

37e minuut.
Souter rent richting de bal. Enxaqueca verovert de bal door een tackle van achteren. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Enxaqueca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Padilla haalt uit met een fantastische trap. Batchelor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enxaqueca geeft een hoge lob. Padilla springt en kopt de bal. Klungelig pakt Batchelor de bal. Norling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Smithe is nu in balbezit. Smithe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decebal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabello geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Tigers 60%, Los Tigres Torres 40%.
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:3

49e minuut.
Enxaqueca met een sublieme pass. Cabello heeft problemen om de bal te vangen. Cabello passt de bal in één keer door. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:4

51e minuut.
Daar is Smithe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smithe geeft een hoge lob. Inworp. Decebal met een snelle inworp. Cabello geeft een hoge lob. Paal! Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... Norling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:5

52e minuut.
Padilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brunton. Padilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Correia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabello heeft problemen om de bal te vangen. Cabello haalt uit met een fantastische trap. Norling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:6

53e minuut.
Padilla passt de bal in één keer door. Pritchett rent richting de bal. Pritchett probeert naar een medespeler te passen. Birch bereikt de bal nog maar net als eerste. Birch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Enxaqueca passt de bal in één keer door. Cabello is nu in balbezit. Smithe is nu in balbezit. Cabello onderschept slim de pass. Cabello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cabello is nu in balbezit. Cabello passt de bal zonder na te denken. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Norling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:7

62e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla met een sublieme pass. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cabello passt de bal in één keer door. Decebal rent richting de bal. Decebal met een sublieme pass. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Norling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Howell kopt de bal weg. Flynn is nu in balbezit. Flynn passt de bal zonder na te denken. Birch is nu in balbezit. Birch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lowry geeft een hoge lob. Inworp. Decebal met de inworp. Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Padilla springt en kopt de bal. Norling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:8

78e minuut.
Batchelor kopt de bal weg. Smithe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla draait met de bal, schiet en ... Norling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:9

80e minuut.
Correia is nu in balbezit. Correia passt de bal in één keer door. Enxaqueca met een sublieme pass. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lowry is nu in balbezit. Cabello verovert de bal door een tackle van achteren. Cabello geeft de bal voor. Padilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Norling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Norling met een harde bal richting middenveld. Correia kan de bal niet met de borst controleren. Correia passt de bal met de wreef. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Tigers 66%, Los Tigres Torres 34%.
Calm Tigers - Los Tigres Torres 0:9