Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meat Bombers AFC Wellington Pheonix
433 Tactiek 523
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 63
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 57.7
waardeloos Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen goed


7e minuut.
Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Özses bereikt de bal nog maar net als eerste. Özses passt de bal zonder na te denken. Daar is Baholo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baholo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:1

8e minuut.
Özses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potrzebny geeft een hoge lob. Baholo heeft problemen om de bal te vangen. Baholo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Perry de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:2

9e minuut.
Daar is Wellington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry onderschept slim de pass. Perry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Woodhams de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:3

11e minuut.
Wellington rent richting de bal. Özses onderschept slim de pass. Özses geeft de bal voor. Baholo rent richting de bal. Baholo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:4

13e minuut.
Perry speelt de bal door. Daar is Woodhams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams probeert naar een medespeler te passen. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo haalt uit met een fantastische trap. Johns bokst de bal weg. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:5

17e minuut.
Woodhams passt de bal in één keer door. Özses speelt de bal door. Perry met een sublieme pass. Baholo heeft problemen om de bal te vangen. Baholo haalt uit met een fantastische trap. Johns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Johns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:6

21e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ... Bahr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:7

22e minuut.
Umaga met een sublieme pass. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams passt de bal in één keer door. Baholo is nu in balbezit. Baholo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:8

24e minuut.
Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams verovert de bal door een tackle van achteren. Perry is nu in balbezit. Perry draait met de bal, schiet en ... Johns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:9

24e minuut.
Wellington rent richting de bal. Wellington met een sublieme pass. Klungelig pakt Ingham de bal. Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:10

26e minuut.
Perry schiet op doel. Woodhams probeert de bal aan de voet te houden. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo geeft een lange en hoge pass. Perry krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:11

28e minuut.
Özses bereikt de bal nog maar net als eerste. Özses passt de bal met de wreef. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny geeft een lange en hoge pass. Baholo krijgt zijn hoofd ertegen. Johns bokst de bal weg. Baholo rent richting de bal. Baholo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:12

29e minuut.
Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingham rent richting de bal. Baholo onderschept slim de pass. Baholo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Baholo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baholo geeft een hoge lob. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:13

34e minuut.
Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams speelt de bal door. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel. Johns werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo schiet op doel. Johns bokst de bal weg. Daar is Woodhams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:14

36e minuut.
Baholo speelt de bal door. Johns met een sublieme pass. Potrzebny speelt de bal door. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Johns trapt de bal weg van het doel. Potrzebny speelt de bal door. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo geeft een hoge lob. Johns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Woodhams rent richting de bal. Woodhams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:15

39e minuut.
Perry rent richting de bal. Baholo rent richting de bal. Woodhams rent richting de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Johns probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Jenkins rent richting de bal. Muskała verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny passt de bal in één keer door. Baholo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meat Bombers AFC 79%, Wellington Pheonix 21%.
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:15

49e minuut.
Anngow passt de bal met de wreef. Potrzebny probeert de bal met de borst te controleren. Potrzebny met een sublieme pass. Baholo is nu in balbezit. Baholo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:16

51e minuut.
Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Baholo heeft problemen om de bal te vangen. Baholo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Woodhams de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Johns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:17

54e minuut.
Doeltrap. Johns met een harde bal richting middenveld. Özses speelt de bal door. Baholo heeft problemen om de bal te vangen. Baholo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Potrzebny probeert de bal met de borst te controleren. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Baholo rent richting de bal. Baholo schiet op doel. Johns probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Özses speelt de bal door. Perry rent richting de bal. Perry passt de bal zonder na te denken. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Özses is nu in balbezit. Özses speelt de bal door. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Johns probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:18

59e minuut.
Woodhams passt de bal met de wreef. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała geeft de bal voor. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Özses probeert naar een medespeler te passen. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams rent richting de bal. Woodhams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:19

62e minuut.
Perry is nu in balbezit. Özses is nu in balbezit. Özses geeft een hoge lob. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:20

65e minuut.
Özses verovert de bal door een tackle van achteren. Özses geeft een hoge lob. Klungelig pakt Woodhams de bal. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Johns trapt de bal weg. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel. Johns bokst de bal weg. Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perry trapt de bal weg van het doel. Özses kopt de bal weg. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Özses speelt de bal door. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams passt de bal in één keer door. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. Johns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bahr speelt de bal door. Potrzebny met een sublieme pass. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:21

71e minuut.
Potrzebny passt de bal met de wreef. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo geeft een lange en hoge pass. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:22

73e minuut.
Perry passt de bal met de wreef. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny passt de bal zonder na te denken. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:23

74e minuut.
Umaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaga passt de bal in één keer door. Özses met een sublieme pass. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo speelt de bal door. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel. Johns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:24

78e minuut.
Muskała probeert naar een medespeler te passen. Özses bereikt de bal nog maar net als eerste. Özses probeert naar een medespeler te passen. Baholo is nu in balbezit. Baholo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Baholo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baholo probeert naar een medespeler te passen. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:25

80e minuut.
Potrzebny passt de bal zonder na te denken. Perry rent richting de bal. Perry passt de bal in één keer door. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:26

81e minuut.
Baholo verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Johns met een harde bal richting middenveld. Özses kopt de bal weg. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Salah onderschept slim de pass. Salah probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baholo de bal. Baholo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Salah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jackson komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny passt de bal zonder na te denken. Woodhams rent richting de bal. Baholo is nu in balbezit. Baholo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:27

88e minuut.
Inworp. Prescott met een snelle inworp. Softon geeft een lange en hoge pass. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. Johns bokst de bal weg. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Perry probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Potrzebny neemt de hoekschop. Perry springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:28

90e minuut.
Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baholo rent richting de bal. Baholo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meat Bombers AFC 83%, Wellington Pheonix 17%.
Meat Bombers AFC - Wellington Pheonix 0:28