Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mįņè FĆ Islington Indifference
Normal Tactiek 352_OFF_WIDE_v1
33% Balbezit 67%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 57.5
weak Schieten formidable
poor Passen formidable
poor Verdedigen good


2e minuut.
Pritchett verovert de bal door een tackle van achteren. Sumner onderschept slim de pass. Sumner passt de bal in één keer door. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal zonder na te denken. Sumner probeert naar een medespeler te passen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:1

5e minuut.
Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pritchett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mpisi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sumner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Lines verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:2

7e minuut.
Inwood met een sublieme pass. Sumner probeert naar een medespeler te passen. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thompson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Price onderschept slim de pass. Price speelt de bal door. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal zonder na te denken. Mpisi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Inwood zal de hoekschop nemen. Symon probeert de bal met de borst te controleren. Symon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:3

15e minuut.
Price probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mpisi de bal. Mpisi passt de bal in één keer door. Symon rent richting de bal. Symon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mpisi draait met de bal, schiet en ... Lines speelt de bal door. Gemmell probeert naar een medespeler te passen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Symon rent richting de bal. Symon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:4

17e minuut.
Hartley met een sublieme pass. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mpisi de bal. Mpisi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price passt de bal met de wreef. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:5

25e minuut.
Greer onderschept slim de pass. Sumner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner geeft een lange en hoge pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Lines probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:6

27e minuut.
Hartley kan de bal niet met de borst controleren. Hartley geeft een hoge lob. Pritchett heeft problemen om de bal te vangen. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sumner is nu in balbezit. Sumner met een sublieme pass. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon haalt uit met een fantastische trap. Lines maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:7

35e minuut.
Hartley met een sublieme pass. Sumner is nu in balbezit. Sumner passt de bal in één keer door. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inwood probeert naar een medespeler te passen. Mpisi heeft problemen om de bal te vangen. Sumner speelt de bal door. Symon is nu in balbezit. Symon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood met een sublieme pass. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:8

43e minuut.
Aiken kopt de bal weg. Cliff heeft problemen om de bal te vangen. Cliff geeft een lange en hoge pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray geeft een hoge lob. Price kopt de bal weg. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 89%, Islington Indifference 11%.
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:8

47e minuut.
Pritchett rent richting de bal. Sumner verovert de bal door een tackle van achteren. Sumner probeert naar een medespeler te passen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:9

54e minuut.
Inwood kan de bal niet met de borst controleren. Inwood passt de bal met de wreef. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gray de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Hartley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartley passt de bal met de wreef. Price speelt de bal door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:10

62e minuut.
Sumner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner passt de bal met de wreef. Gemmell met een sublieme pass. Symon rent richting de bal. Symon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Price speelt de bal door. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi passt de bal in één keer door. Symon is nu in balbezit. Symon schiet op doel. Lines kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Symon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Lines werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:11

74e minuut.
Price passt de bal in één keer door. Daar is Inwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inwood passt de bal in één keer door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lines met een harde bal richting middenveld. Gemmell kopt de bal weg. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:12

77e minuut.
Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood speelt de bal door. Price probeert naar een medespeler te passen. Daar is Symon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Symon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lines trapt de bal weg. Gemmell kopt de bal weg. Thompson is nu in balbezit. Mpisi verovert de bal door een tackle van achteren. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon passt de bal zonder na te denken. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Lines werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Symon rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:13

86e minuut.
Sumner met een sublieme pass. Klungelig pakt Hartley de bal. Hartley passt de bal zonder na te denken. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inwood geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Symon heeft problemen om de bal te vangen. De Gregorio rent richting de bal. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Price probeert naar een medespeler te passen. Inwood is nu in balbezit. Inwood passt de bal in één keer door. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 92%, Islington Indifference 8%.
mįņè FĆ - Islington Indifference 0:13