Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOCCER CATS ⚽️♟️ Scotti
Normal Tactiek 4_1_3_1_1
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten excellent
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Waleczek met een sublieme pass. Kardoš met een sublieme pass. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 0:1

6e minuut.
Waleczek is nu in balbezit. Waleczek speelt de bal door. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Mercier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 0:2

8e minuut.
Moşanu is nu in balbezit. Moşanu probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Mercier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 0:3

10e minuut.
Sanchez trapt de bal weg van het doel. Eltepe rent richting de bal. Eltepe passt de bal in één keer door. Daar is Waleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Waleczek geeft een hoge lob. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Waleczek rent richting de bal. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Mercier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 0:4

21e minuut.
Eltepe passt de bal zonder na te denken. Fortner is nu in balbezit. Fortner geeft een hoge lob. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sanchez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krause de bal. Eltepe geeft een hoge lob. Waleczek rent richting de bal. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Mercier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 0:5

26e minuut.
Hay rent richting de bal. Kardoš onderschept slim de pass. Kardoš met een sublieme pass. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay speelt de bal door. Eltepe met een sublieme pass. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Kardoš met een snelle inworp. Ferlito geeft de bal voor. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kardoš verovert de bal door een tackle van achteren. Kardoš speelt de bal door. Waleczek rent richting de bal. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Mercier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 0:6

41e minuut.
Lacchini met een sublieme pass. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Fortner probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eltepe zal de hoekschop nemen. Waleczek springt en kopt de bal. Mercier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fortner onderschept slim de pass. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Brennan is nu in balbezit. Eltepe onderschept slim de pass. Eltepe probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fortner is nu in balbezit. Waleczek rent richting de bal. Fortner begaat een overtreding. Waleczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kardoš wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Wallace geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kardoš met een snelle inworp. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOCCER CATS ⚽️♟️ 76%, Scotti 24%.
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 0:6

46e minuut.
Ferlito is nu in balbezit. Ferlito speelt de bal door. Kardoš met een sublieme pass. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Moşanu onderschept slim de pass. Moşanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sanchez de bal. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mercier trapt de bal weg. Krause kopt de bal weg. Waleczek rent richting de bal. Waleczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dauda met de inworp. Eltepe geeft een hoge lob. Gałczyński kopt de bal weg. Waleczek rent richting de bal. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardoš geeft de bal voor. Gałczyński kopt de bal weg. Daar is Waleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 0:7

52e minuut.
Strazzari met een sublieme pass. Ward heeft problemen om de bal te vangen. Ward met een sublieme pass. Klungelig pakt Strazzari de bal. Strazzari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 1:7

53e minuut.
Gray probeert naar een medespeler te passen. Eltepe rent richting de bal. Eltepe speelt de bal door. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kardoš speelt de bal door. Eltepe heeft problemen om de bal te vangen. Eltepe passt de bal met de wreef. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe geeft de bal voor. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Mercier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 1:8

62e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal met de wreef. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 1:9

63e minuut.
Ward is nu in balbezit. Ward probeert naar een medespeler te passen. Hay rent richting de bal. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dauda controleert de bal met de borst. Eltepe probeert naar een medespeler te passen. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Mercier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 1:10

75e minuut.
Krause rent richting de bal. Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal met de wreef. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Mercier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kardoš kopt de bal weg. Eltepe is nu in balbezit. Eltepe passt de bal met de wreef. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Moşanu is nu in balbezit. Moşanu passt de bal in één keer door. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Mercier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 1:11

83e minuut.
DeRosario geeft een hoge lob. Waleczek is nu in balbezit. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fortner de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Strazzari rent richting de bal. Kardoš verovert de bal door een tackle van achteren. Kardoš probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Eltepe is nu in balbezit. Eltepe geeft een lange en hoge pass. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Mercier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOCCER CATS ⚽️♟️ 67%, Scotti 33%.
SOCCER CATS ⚽️♟️ - Scotti 1:12