Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrexham white royals
Normal Tactiek 3-3-4
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 45.6
poor Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Szrajda geeft een hoge lob. Tenu kopt de bal weg. Chursky is nu in balbezit. Davidson onderschept slim de pass. Davidson haalt uit met een fantastische trap. Davis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrexham - white royals 0:1

6e minuut.
Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño onderschept slim de pass. Pequeño met een sublieme pass. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrexham - white royals 0:2

7e minuut.
Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook met een sublieme pass. Spencer is nu in balbezit. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrexham - white royals 0:3

10e minuut.
Cifrák is nu in balbezit. Cifrák passt de bal in één keer door. Daar is Pequeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pequeño geeft een hoge lob. Tenu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gonet passt de bal zonder na te denken. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson met een sublieme pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Davis bokst de bal weg.

19e minuut.
Eliopoulous geeft een hoge lob. Inworp. Čičvarić met een snelle inworp. Pequeño controleert de bal met de borst. Pequeño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Davidson passt de bal met de wreef. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu speelt de bal door. Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrexham - white royals 0:4

24e minuut.
Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson passt de bal in één keer door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. Davis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Gonet passt de bal met de wreef. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Davis niet meer kan verder spelen. Garnett komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Chursky rent richting de bal. Davidson onderschept slim de pass. Davidson geeft een lange en hoge pass. Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pequeño onderschept slim de pass. Pequeño met een sublieme pass. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Labrecque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garnett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Defoe is nu in balbezit. Inworp. Defoe met de inworp. Klungelig pakt Cook de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrexham 57%, white royals 43%.
Wrexham - white royals 0:4

52e minuut.
Lamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki onderschept slim de pass. Korycki geeft de bal voor. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Garnett bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Gonet kopt de bal weg. Pequeño speelt de bal door. Spencer probeert de bal aan de voet te houden. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cook rent richting de bal. Pequeño onderschept slim de pass. Pequeño passt de bal met de wreef. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson passt de bal met de wreef. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hamate passt de bal in één keer door. Čičvarić probeert naar een medespeler te passen. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Garnett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mubarak rent richting de bal. Pequeño verovert de bal door een tackle van achteren. Pequeño speelt de bal door. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garnett trapt de bal weg. Gonet kopt de bal weg. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrexham - white royals 0:5

69e minuut.
Defoe met een sublieme pass. Pequeño is nu in balbezit. Pequeño passt de bal in één keer door. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Korycki geeft de bal voor. Davidson kopt de bal weg. Labrecque probeert de bal met de borst te controleren. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Davidson onderschept slim de pass. Davidson geeft een hoge lob. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrexham - white royals 0:6

79e minuut.
Davidson onderschept slim de pass. Davidson passt de bal in één keer door. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Davidson is nu in balbezit. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrexham - white royals 0:7

82e minuut.
Klungelig pakt Mubarak de bal. Mubarak speelt de bal door. Gonet met een sublieme pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. Garnett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wrexham - white royals 0:8

90e minuut.
Davidson passt de bal in één keer door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Chursky ... Strafschop! Chursky krijgt een gele kaart. Tenu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tenu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrexham 70%, white royals 30%.
Wrexham - white royals 0:8